Golul lui Torje din meciul cu Rapid, elogiat pentru frumusețea sa: "Nouă din zece lovesc prost din poziția aia"

Derby-ul etapei a 13-a din Liga 1 s-a încheiat la egalitate, Dinamo și Rapid remizând pe Ștefan cel Mare, scor 1-1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Octombrie 2021, 12:53
Data actualizarii: Luni 25 Octombrie 2021, 13:02

Cele două goluri au fost semnate de Gabriel Torje, respectiv Nicolae Carnat, ambele reușite fiind spectaculoase, cu execuții din afara careului.

Într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii "Ora Exactă în Sport", Lucian Goian a analizat cele două bijuterii, mărturisind că ambele au fost foarte frumoase, însă cel al dinamovistului merită un plus de apreciere. 

"Execuția lui Torje a fost mult mai grea, din acea poziție nouă din zece jucători lovesc mingea prost. La Carnat a fost o execuție de excepție, dar a fost facilitată de indecizia fundașilor.", a declarat Lucian Goian la PRO X

Și Pancu este de partea lui Torje
 

Specialist al execuțiilor imparabile din unghiuri grele, Daniel Pancu a comparat cele două reușite de aseară, de pe stadionul din Ștefan cel Mare. Fostul atacant al Rapidului a susținut că golul marcat de Torje a fost izbutit dintr-o execuție mult mai dificilă.

"A lui Torje a fost mai grea. La Carnat e un gol extraordinar, dar undeva din zonă centrală, nu a avut niciun fel de presiune. Era ca și cum ar fi luat la antrenament. Nu, la Torje e altă dinamică și o execuție de coordonare", a declarat Pancu, potrivit digisport.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies