Greșeala conducerii lui Dinamo, ”taxată”: ”La 600.000, au vrut 800.000. La un milion, au vrut un milion și jumătate”

Basarab Panduru Deian Sorescu Dinamo Dinamo - rapid Superliga Imagine din Dinamo - Rapid
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Octombrie 2021, 17:30
Data actualizarii: Duminica 24 Octombrie 2021, 17:33

Deian Sorescu (24 de ani) este cel mai bine cotat jucător din lotul lui Dinamo. S-a zvonit că acesta va pleca în vară, dar a rămas, în cele din urmă, în ”Ștefan cel Mare”.

Basarab Panduru nu înțelege de ce acesta a fost folosit pe postul de fundaș dreapta, cu toate că Mircea Rednic a spus că ar da randament mai bun pe postul de extremă.

"E bine să joci pe mai multe posturi. Nu ştie el şi nu ştie nimeni care e poziţia lui cea mai bună. Extremă stânga, extremă dreapta, dar nu mi-a dat de înţeles că ar vrea să joace fundaş dreapta.

A zis că joacă pe orice poziţie e nevoie. Pe mine asta m-a mirat, de ce a jucat în seara asta fundaş dreapta, dacă Rednic zice că nu l-a văzut acolo. Te bagă unde te vezi cel mai bine, în seara asta poate a avut nevoie fundaş dreapta.

Nu scoţi bani mai mulţi, dar nici mai bine nu dă randament acolo. Dacă joci cu trei pe fund mai degrabă-l iei. S-a tot vorbit că pleacă şi n-a mai plecat până la urmă. La 600 de mii au vrut mai mult, au vrut 800. Le-ai dat 800.000, au vrut un milion, le dai un milion, vor un milion jumătate", a spus Basarab Panduru, la Telekom Sport.

Sorescu este golgheterul lui Dinamo, cu șase reușite în acest sezon de Liga 1, și ocupă locul doi în clasamentul golgheterilor din România, după Jefte Betancor de la Farul Constanța.

În următoarea etapă de Liga 1, Dinamo se va deplasa pe terenul lui Sepsi.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!