Antonio Semedo Dorin Goian Gigi Becali Superliga

Goian: "Becali nu l-a criticat pe Semedo, el asa ne motiveaza, noi astia mai batrani stim asta!"

Dorin Goian face o analiza a jocului Stelei. "Sunt momente in care suntem prinsi putin descoperiti, deoarece avem un singur inchizator si nu facem foarte bine replierea in aparare. Pana la urma, trebuie sa inscriem de mai multe ori ca adversarul"
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Februarie 2009, 15:23
Data actualizarii: Miercuri 04 Februarie 2009, 15:28

"Ca orice cantonament, este mai greu in pregatire, dar, usor-usor, ne apropiem de inceputul returului, se inmultesc meciurile amicale si trebuie sa facem totul pentru a avea o forma cat mai buna.

Nu suntem neaparat dezamagiti de egalul cu Slovan Bratislava. Avem o parere de rau, deoarece trebuie sa ne obisnuim sa castigam orice meci, chiar daca este unul amical. Numai asa putem capata un moral bun pentru cele oficiale. Suntem la Steaua si e normal sa ne dorim victoria in orice partida. Nu a fost un joc rau si sunt sigur ca, de la meci la meci, vom juca din ce in ce mai bine.

Am jucat, in primul rand, pentru a ne imbunatati relatiile de joc. Nu a contat faptul ca patronul a fost in tribune. Sunt sigur ca o sa vina aproape la toate meciurile. Data viitoare o sa castigam.

Nu e o schimbare prea mare la nivelul stilului de joc. Sunt momente in care suntem prinsi putin descoperiti, deoarece avem un singur inchizator si nu facem foarte bine replierea in aparare. Sunt sigur ca vom pune la punct aceste probleme, iar returul ne va prinde intr-o forma buna. Speram ca aceasta schimbare sa ne dea ocazia sa marcam mai multe goluri. Pana la urma, trebuie sa inscriem de mai multe ori ca adversarul si cred ca acestea sunt gandurile noastre si ale conducerii. Trebuie sa atacam mai mult.

Semedo este puternic din punct de vedere psihic. Patronul isi spune parerea, dar eu sunt sigur ca nu a vorbit despre el rau intentionat si a facut-o doar pentru a motiva jucatorii. Stim bine ca dumnealui mai face astfel de declaratii, dar nu sunt rautacioase. Noi, jucatorii mai vechi, ne-am obisnuit cu ele si raman la parerea ca orice declaratie facuta la adresa jucatorilor este facuta pentru a-i motiva.

Nu conteaza ce am fi preferat noi vizavi de amicalul cu Croatia. Daca asa a fost programul, il acceptam. Jucatorii convocati vor merge la echipa nationala", spune Goian.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies