GOANA de pe Ilie Oana! Scenariu "OZN": Petrolul ramane fara stadion intr-o saptamana, un alt club pune mana pe arena

GOANA de pe Ilie Oana! Scenariu "OZN": Petrolul ramane fara stadion intr-o saptamana, un alt club pune mana pe arena

Situatia la Petrolul se complica pe finalul acestui sezon. Conducerea are probleme cu legea, clubul cu banii si cativa jucatori, iar acum echipa ar putea ramane fara stadion.

Incepand cu 8 mai, contractul semnat de Petrolul cu SGU Ploiesti pentru utilizarea stadionului Ilie Oana va expira, iar o prelungire pare improbabila, mai ales dupa ce intre cele doua parti exista tensiuni de aproximativ un an, scrie Observatorulph.ro, din cauza neplatei chiriei de catre club.

In urma cu un an, SGU a cerut rezilierea contractului, Petrolul a venit cu un plan de plata a datoriilor, insa apoi a intrat in insolventa, astfel SGU a fost obligata sa se inscrie la masa credala.

Conform sursei citate, daca intre cele doua parti nu se va ajunge la o intelegere pentru o prelungire de contract, stadionul Ilie Oana ar putea ajunge pe mana celor de la CSM Ploiesti.

Geraldo si Teixeira se duc la FIFA

Geraldo Alves si Teixeira vor contesta la FIFA, dar si in instantele civile decizia Petrolului de a-i da afara.

"Vom face plangere si la FIFA, dar vom face si o actiune in civil. Contractele le-au fost reziliate unilateral de catre Petrolul, dar nu exista inca o decizie a comisiilor de specialitate."

"In regulament se specifica faptul ca orice reziliere unilaterala trebuie ratificata de catre o comisie competenta a FRF. Petrolul a trimis miercuri comunicarea ca le reziliaza unilateral contractele, in baza legii insolventei."

"In primul rand vom ataca aceasta deciziei in instanta civila, pentru ca intervine in perioada protejata, le ia dreptul la munca, neputandu-se legitima la nicio alta echipa. Iar la FIFA vom merge pe denuntarea unilaterala a contractelor."

"Conform regulamentelor FIFA, nu ai voie de denunti unilateral contractele in timpul sezonului. Ei fiind in perioada protejata, clubul e obligat sa plateasca datoriile pana la terminarea contractelor", a declarat presedintele Asociatiei Fotbalistilor Amatori si Nonamatori, Emilian Hulubei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

”Jaf din bani publici”. Guvernul taie finanțarea de 1 milion de euro pe an pentru Krivoi Rog
BRAT
Modifică setările cookies