Teixeira si Geraldo merg la FIFA, dupa ce Petrolul i-a dat afara. Ameninta clubul ca va fi dat in judecata

Teixeira si Geraldo merg la FIFA, dupa ce Petrolul i-a dat afara. Ameninta clubul ca va fi dat in judecata

Petrolul i-a data afara din club pe Teixeira si Geraldo, doi dintre oamenii de baza ai echipei, iar acum clubul se poate trezi cu un proces in civil si o plangere la FIFA.

Geraldo Alves si Teixeira vor contesta la FIFA, dar si in instantele civile decizia Petrolului de a-i da afara.

"Vom face plangere si la FIFA, dar vom face si o actiune in civil. Contractele le-au fost reziliate unilateral de catre Petrolul, dar nu exista inca o decizie a comisiilor de specialitate."

"In regulament se specifica faptul ca orice reziliere unilaterala trebuie ratificata de catre o comisie competenta a FRF. Petrolul a trimis miercuri comunicarea ca le reziliaza unilateral contractele, in baza legii insolventei."

"In primul rand vom ataca aceasta deciziei in instanta civila, pentru ca intervine in perioada protejata, le ia dreptul la munca, neputandu-se legitima la nicio alta echipa. Iar la FIFA vom merge pe denuntarea unilaterala a contractelor."

"Conform regulamentelor FIFA, nu ai voie de denunti unilateral contractele in timpul sezonului. Ei fiind in perioada protejata, clubul e obligat sa plateasca datoriile pana la terminarea contractelor", a declarat presedintele Asociatiei Fotbalistilor Amatori si Nonamatori, Emilian Hulubei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

DOCUMENT. Noi măsuri de relaxare a restricțiilor, de la 1 iulie. Terasele vor avea program până la 2:00
BRAT
Modifică setările cookies