Gnohere a "transferat" un jucator la Dinamo! Fotbalistul sosit pentru a-i ajuta pe "caini" a recunoscut: "El mi-a spus sa vin! Mi-a zis ca Dinamo are suporteri frumosi"

Dinamo l-a adus pe Parfait Mandanda, fratele mai cunoscutului portar Steve Mandanda, care a aparat poarta Frantei si a lui OM.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Februarie 2019, 17:16
Data actualizarii: Vineri 22 Februarie 2019, 17:53
Din articol

Dinamo l-a adus astazi pe portarul Parfait Mandanda, in varsta de 29 de ani, sub forma de imprumut de la Charleroi. Goalkeeperul este fratele lui Steve Mandanda.

Gnohere l-a convins


Parfait Mandanda a vorbit la scurt timp dupa ce a pasit pe pamant romanesc. El a recunoscut ca unul dintre oamenii care au avut un cuvant greu de spus a fost Gnohere.

Mandanda a afirmat ca "Gnohere i-a spusc a Dinamo este un club mare, cu suporteri frumosi".

"Am vorbit cu Gnohere inainte sa vin, pentru ca suntem prieteni foarte buni. Am jucat la juniori impreuna, iar el mi-a spus acum ca Dinamo este un club mare, cu suporteri frumosi. M-a sfatuit sa vin in Romania si mi-a spus ca voi avea parte de o experienta frumoasa, pentru ca strainii se adapteaza repede aici. Bineinteles ca am vorbit si cu fratele meu. Si el mi-a spus sa incerc. Daca totul va fi in regula cu actele mele, voi putea evolua duminica", a spus Parfait Mandanda pentru doardinamo.ro

Parfait Mandanda a crescut la Stade Malherbe de Caen si a mai evoluat la Girondins Bordeaux. El este cotat la 400.000 euro si a evoluat la Charleroi intre 2011 si 2019.

Modifică setările cookies