Dumitru Dragomir CFR Cluj Gigi Becali Rapid Superliga

Gluma zilei după CFR Cluj - Rapid 2-2: „Dacă era Gigi Becali acolo, direct în vinclu o băga!”

Finalul meciului dintre CFR Cluj și Rapid, 2-2, l-a binedispus pe Dumitru Dragomir. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Martie 2023, 16:43
Data actualizarii: Luni 20 Martie 2023, 16:46

CFR Cluj a remizat în primul meci din play-offf, 2-2 cu Rapid, la capătul unui meci nebun, în care VAR-ul i-a anulat reușita lui Maglica, pe motiv de offside, în minutul 90+2. 

  • Gigi Becali

Însă, la ultima fază a jocului, giuleștenii puteau da lovitura. Numai că au ratat în două rânduri, prin Alex Ioniță și Marko Dugandzic, iar scorul a rămas 2-2. 

Dumitru Dragomir l-a ironizat pe Alex Ioniță

Dumitru Dragomir este convins că dacă Adrian Mutu va obține o clasare pe podium se va datora doar calității sale tehnicie. Iar referitor la ratarea lui Alexandru Ioniță, fostul președinte al LPF crede că dacă Gigi Becali se afla în acea poziție, marca fără probleme. 

„Mi-a plăcut și rezultatul, mi-a plăcut și jocul. După părerea mea a fost gol perfect valabil. La fotbal sunt admise și unele greșeli, nu a vrut nimeni să fie împotriva Clujului, dar a fost gol perfect valabil. Nu doar Costache a ratat, gândiți-vă și la Ioniță, i-a venit și pe stângul.

Moralul de mare competiție îl au puțini fotbaliști în lume. Și la masă dacă te duci cu unii care sunt emotivi, nu știu să țină furculița în mână. Când lucrezi cu picioarele e foarte greu, Nu te acultă mâinile, d-apoi picioarele. Dacă o băga în poartă nu mai juca la ăștia, juca în altă parte.

Dacă era Gigi Becali acolo, direct în vinclu o punea. Cu exteriorul. A fost meciul frumos. Și rezultatul echitabil, Rapidul a ratat mai mult în final de meci. Dacă Rapid ia campionatul sau vine pe locul 2, Mutu e de respectat ca antrenor. Ca fotbalist a fost foarte respectat. Dacă nu, se mai amână.

Nu te așteaptă nimeni în fotbalul mondial, acum când are echipă bună ar trebui să aibă și rezultate deosebite. Dacă nu rata ăla 11 metri, două sau trei, putea să fie pe primul loc. Asta nu e vina lui Mutu, el nu antrenează ratările. Dar la fotbal e posibil orice.

Față de valoarea lotului, Rapid este foarte sus. Ca lot e de 5 sau 6. Rapid are 4-5 jucători mai în vârstă, e greu să înlocuiești acolo. Dan Petrescu prea repede a trecut în defensivă, asta e convingerea mea”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Fanatik.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj a acumulat 33 de puncte, cu două puncte mai puțin decât liderul Farul Constanța. În timp ce Rapid ocupă locul 5, cu 27 de puncte.

Declarațiile lui Gigi Becali (20.03.2023)

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Anunțul momentului vine din Rusia
Vineri 12 Mai 2023, 11:45
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!