Gloria Buzau are 10.000 de euro prima ca s-o bata pe Dinamo!

Autor: Sport.ro
Vineri 27 Iulie 2007, 15:40
DINAMO ARE SARCINA GREA LA BUZAU

Gloria Buzau este supra motivata inaintea meciului cu Dinamo, din prima etapa a campionatului. 10.000 de euro este prima jucatorilor pentru o victorie in fata campioanei si 5.000 de euro pentru un egal.

"Jucatorii vor fi foarte motivati, vor lua cate 10.000 de euro daca inving si 5.000 de euro la egal. Le-am ridicat moralul, le-am spus ca e sansa lor si sa lupte pana la capat. E greu, dar nu imposibil. S-ar putea sa avem sansa de a scoate un rezultat favorabil, trei puncte sau un egal. Dinamo nu m-a impresionat in Supercupa", a spus Bucur.
 
"Gigi Becali m-a incurajat, el ma ajuta mereu. Cu ajutorul lui Dumnezeu, sper sa facem o figură frumoasa. De Gurita aveam mare nevoie, alaturi de el sper sa incurcam pe Dinamo. Steaua are atacanti multi si valorosi si decat sa fie rezerva la Steaua, mai bine joaca la Buzau. Noi vom incerca sa-i încurcam pe toti, sa le luam macar cate un punct. Chiar si pe Steaua, dar sa vedem daca putem, pentru ca Steaua este o forta, are un lot foarte puternic", a spus Bucur.

"M-a sunat si Vasile Turcu, mi-a zis ca vine la Buzau, sa ne vedem la o cafea", a spus Costel Bucur, actionarul majoritar al Gloriei Buzau.

Interviu. De ce este România cu un pas în fața Italiei sau Spaniei în lupta cu covid-19
BRAT