Gigi Becali surprinde: "Ne batem cu o singură echipă la titlu! Hagi nu poate la infinit"

Gigi Becali Farul Constanta FCSB Universitatea Craiova Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Iunie 2023, 13:45
Data actualizarii: Luni 26 Iunie 2023, 13:44

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, le-a promis suporterilor titlul în sezonul următor, iar omul de afaceri se așteaptă la o luptă în doi pentru trofeu.

Deși la titlu și-a anunțat candidatura și Rapid, iar cluburi precum CFR Cluj sau campioana en-titre Farul Constanța nu pot fi excluse din calcule, Gigi Becali spune că singura echipă care poate lupta cu șanse reale este Universitatea Craiova.

Gigi Becali: "Eu cred că ne batem doar cu Universitatea Craiova"

Finanțatorul celor de la FCSB a lăudat câțiva jucători din lotul Universității Craiova, iar în ceea ce o privește pe Farul spune că nu crede că va mai avea forța pentru un nou sezon la fel de bun.

"De ce spun eu că mă bat cu Craiova? Pentru că la Craiova există un Ivan. Eu aş da două milioane pe el. Există un Baiaram, pe care aş da două milioane. Există un Markovic pe care aş da un milion. Are trei jucători de minimum şase-şapte milioane.

Nu îl bag pe Mitriţă, că nu l-am băgat în comparaţie nici pe Băluţă. Eu cred că ne batem doar cu Universitatea Craiova. Atât. Nu cred că Gică Hagi poate la infinit, în fiecare an să câştige titlul. Ar fi o minune", a spus Gigi Becali, pentru Fanatik.

Gigi Becali: "Promit suporterilor că la anul vom fi campioni"

La finalul lunii mai, la scurt timp după ce FCSB a pierdut matematic titlul în dauna Farului, Gigi Becali anunța că a decis să rămână în continuare la cârma clubului și le-a promis fanilor că va investi serios în transferuri pentru a câștiga titlul.

„Am avut o dilemă, trebuia să aleg între două situații: fac economii și micșorez salarii la club sau fac investiții și să promit suporterilor... e chestiune de ambiție. Eu credeam că m-am cam detașat de idolatrie, dar mi-am dat seama că idolatria asta m-a prins mai mult, păcatul ăsta, microbul ăsta.

Promit suporterilor că la anul vom fi campioni. Până acum am zis că facem, dregem. Acum fac prima dată promisiune publică că la anul vom fi campioni. Nu vreau să interpretați. E doar o ambiție și o concurență frumoasă, prietenească cu Gică. 

El a spus că nu poți avea doar bani și să nu știi ce să faci cu ei. Atunci hai să facem și să ne luptăm. Eu voiam să-l sun pe Gică să-i spun pentru că acum mi-a trecut, voiam să-l felicit. Acum eu nu spun că mă compar cu Gică. 

Ce face el cu 100 de lei, eu trebuie să fac cu 500 de lei. Acum, ce face el cu 100, eu pun 1.000, iar el nu mai poate cu 100. Ca dovadă că acum nu am putut să mă lupt cu el, dar acum, ca să vadă lumea ce înseamnă banii, o să vadă că el, cu 100 sau 150, nu va putea să facă ce fac eu cu 1.000, da? Asta este ce transmit eu”, declara Becali, în urmă cu o lună.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!