VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali, sunat de Adrian Mutu pentru a discuta un transfer: „Nu cred că Șucu îl pune pe vânzătorul de mobilă să negocieze!” Cât costă Olaru și Coman 

Rapid are un start extrem de bun de sezon, giuleștenii având ca obiectiv calificarea în play-off. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 12 August 2022, 12:42
Data actualizarii: Vineri 12 August 2022, 12:46

Gruparea pregătită de Adrian Mutu s-a întărit în această vară, însă giuleștenii caută în continuare să mai facă transferuri importante, astfel încât echipa să fie o candidată serioasă în lupta la titlu. Rapid a încercat să transfere și de la FCSB, după cum a dezvăluit chiar Gigi Becali. 

Patronul vicecampioanei s-a arătat indignat de faptul că a fost sunat chiar de antrenorul echipei, Adrian Mutu, pentru a discuta un posibil transfer al lui Florinel Coman. 

Gigi Becali critică implicarea lui Adrian Mutu în negocierile pentru transferuri 

Gigi Becali a vorbit despre interesul pentru Florinel Coman, spunând că Mutu i-a oferit două milioane de euro în schimbul său. Patronul a spus că nu ar fi dispus să își cedeze fotbalistul pentru o asemenea sumă și a dezvăluit că ar accepta să îi vândă pe Coman și Olaru în schimbul sumei de 10 milioane de euro. 

Finanțatorul de la FCSB și-a exprimat însă dezacordul față de inițiativa antrenorului de a-l suna personal pentru a discuta un posibil transfer. Totodată, Becali a spus că vede imposibil transferul lui Coman, în contextul în care fotbalistul are un salariu de 20.000 de euro la FCSB.  

„Eu, dacă vreau să vând o marfă, nu contează cine o cumpără, ci cine are bani. Eu nu mă supăr dacă face o ofertă. Mă cunoști pe mine? Ce, eu îl pun pe Dică vreodată să dea telefon la patron? M-a sunat pe mine Mutu. Nici n-a spus de Olaru, a zis de Coman, că dă 2 milioane. 2 milioane nu e jignitor. I-am zis: 'Băi, Adriane, nu îl dau pe Coman'. În prisma jucătorului Mutu se bucură de o simpatie și respect, dar nu putem numai în prisma jucătorului de valoare să ținem cont, trebuie să ne mai uităm și la caracter. 

Nici n-a fost vorba de Olaru. Dacă tu ești patron, Șucu sau Angelescu, să zică ei că îl vor pe Coman. Cum să dai dacă tu vezi că am 5 milioane acasă pe Olaru și tu vii și îmi spui că dai 1,5 milioane? Poți să faci, dar e de râs și de circ. Dacă tu ești patron și pui antrenorul să negocieze, iar ești de circ. Eu nu cred că Șucu îl pune pe vânzătorul de mobilă să negocieze mobilă în Italia. Consultă-te cu antrenorul, dar dă tu telefon. M-au enervat în primă instanță, dar n-are rost. 

Fiecare pasăre pe limba ei piere. Ei și-au luat puțin avânt, o să-i vedem peste vreo 5-6 etape. Dă 10 milioane și îi iei pe Coman și Olaru dacă vrei să faci centenar, altfel nu poți să-i iei. Dar să vedem, se duc ăia la ei? Dacă pleacă Coman, la mine are 20.000 sau 25.000. Dacă pleacă la 20.000, va vrea 25.000. Olaru are vreo 15, va vrea și el 20. Dacă te încarci cu 50.000 de euro pe lună, înseamnă că nu mai e de talia noastră, trebuie să meargă să joace prin Italia. Nu fac eu asta, care sunt mult mai bogat decât Șucu și atunci nu cred că Șucu, care e sub mine mult ca avere, poate să facă asemenea prostii. 

Nu face, eu îl cunosc, e un om cumpătat, cuminte. Nu cred că e el de vină, nu face un om de calitate asemenea mizerii. Poate e chiar a lui Mutu, i-a venit lui, stătea la masă cu cineva și a zis să facă o caterincă. Nu cred că Șucu face caterincă, e un om cuminte, la locul lui. D-aia nici nu vreau să mă iau de el. Ce vină are el că unii angajați negociază ei și zic ei sume? Bine, Dică nu și-ar permite să facă asta, de exemplu”, a declarat Gigi Becali la PRO Arena

Modifică setările cookies