VIDEO EXCLUSIV Octavian Popescu i-a „răspuns” lui Nicolae Dică! Ce a putut să facă puștiul FCSB-ului înainte de meciul cu Silkeborg 

Octavian Popescu a fost autorul unei faze spectaculoase la antrenamentul oficial înaintea meciului cu Silkeborg, de la 19:45, în direct pe PRO ARENA și VOYO.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Octombrie 2022, 08:28
Data actualizarii: Joi 06 Octombrie 2022, 08:46

FCSB a obținut doar un punct în primele două meciuri din Grupa B din UEFA Conference League, după 1-3 cu West Ham și 0-0 cu Anderlecht. Iar în runda a treia, roș-albaștrii se vor deplasa în Danemarca pentru a se duela cu Silkeborg, joi, 6 octombrie, de la 19:45, în direct pe PRO Arena și VOYO, dar și LIVE VIDEO pe www.sport.ro

Octavian Popescu, spectacol la antrenamentul oficial 

Nicolae Dică (42 ani) a ales să menajeze 7 jucători pentru partida cu danezii. Astfel, Andrei Cordea (23 ani), Malcom Edjouma (25 ani), Andrea Compagno (26 ani), Darius Olaru (24 ani), Joonas Tamm (30 ani), Florinel Coman (24 ani) și Risto Radunovic (30 ani) nu au făcut deplasarea pentru meciul cu Silkeborg. Iar cel mai probabil, Octavian Popescu (19 ani) și David Miculescu (21 ani) vor fi extremele folosite de Nicolae Dică contra lui Silkeborg. 

La antrenamentul oficial, „perla” pe care Gigi Becali (64 ani) speră să încaseze zeci de milioane de euro a făcut o fază spectaculoasă chiar sub privirile antrenorului. Chiar dacă nu traversează cea mai bună formă sportivă, la un exercițiu de control al balonului, Octavian Popescu i-a strecurat mingea printre picioare lui Alexandru Musi (18 ani). 

FCSB, susținută de un jucător care a evoluat 10 sezoane în Danemarca 

 
Jean-Claude Bozga (38 ani) a jucat 10 ani în campionatul danez, pentru Vestsjælland și HB Køge, dar va fi suporterul FCSB-ului la meciul roș-albaștrilor cu Silkeborg, din grupele UEFA Conference League. 
 
„FCSB fiind o echipă bună din campionatul nostru, jucătorii pe care îi are sunt cam de aceeași valoare. Nu ar trebui să fie o diferență mare”, a  spus Jean-claude Bozga, care a ținut să anunțe că va merge la meci pentru a-i susține pe „roș-albaștri”: „Voi fi la stadion ca să o încurajez pe FCSB, normal”, a declarat fostul fotbalist al Petrolului Ploiești în exclusivitate pentru știrile PRO TV și www.sport.ro.
Modifică setările cookies