VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali s-a convins în privința lui Billel Omrani după doar două meciuri: "Ai văzut?"

FCSB a transferat nu mai puțin de 12 jucători în ultimele luni, iar Gigi Becali a tras deja mai multe concluzii referitoare la cele mai recente achiziții.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 10 Octombrie 2022, 13:23
Data actualizarii: Luni 10 Octombrie 2022, 13:23

Dacă despre jucători precum Eduard Radaslavescu, Marco Dulca sau Bogdan Rusu s-a plâns că a plătit sume importante, însă nu ar fi demonstrat că merită să joace la FCSB, situația stă diferit în cazul lui Billel Omrani.

Gigi Becali: "Billel Omrani are valoare!"

Gigi Becali spune că Omrani a demonstrat deja că are valoare, chiar dacă nu se află la capacitate maximă, astfel că are încredere în ceea ce poate oferi internaționalul algerian în viitorul apropiat.

"Ai văzut că Omrani are valoare? Și-a creat relații. Stai puțin, el e la 60%. El are valoare, știe mingea, e prieten cu mingea. Mingea nu-l trădează dacă e prieten cu el", a spus Gigi Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

Transferat la FCSB pe 12 septembrie, din postura de jucător liber de contract, Billel Omrani a jucat în doar două meciuri la FCSB, contra lui FC Argeș (3-2) și Petrolul (2-0). În primul a ratat o șansă foarte mare de a marca, atunci când a trimis în bară, iar în al doilea a oferit o pasă decisivă.

Billel Omrani nu poate juca pentru FCSB în grupele Conference League, având în vedere că lista a fost trimisă către UEFA înainte de transferul atacantului.

Gigi Becali anunță curățenie la FCSB

În partida cu Silkeborg (0-5), FCSB a mizat pe jucătorii folosiți mai puțin în acest sezon, iar Gigi Becali spune că a fost extrem de dezamăgit de pretațiile unor jucători în schimbul cărora a plătit sume importante.

Omul de afaceri a precizat și câteva nume de jucători, printre care Andrei Dumiter, Răzvan Oaidă  Eduard Radaslavescu, Marco Dulca sau Bogdan Rusu. Ultimii trei au fost achiziționați în ultima fereastră de mercato.

"Dumiter, 350.000. Radaslavescu, 850.000. Dulca, Oaidă, am dat bani pe ei. Chiar și Rusu, 250.000. Am dat bani pe toți. Eu de unde să știu că sunt atât de slabi? Nu știu, nu înțeleg! Ce pot eu să fac și asta voi face. Curățenia tot o fac! De ce o fac? Ca să rămână cine e puternic și cine poate juca la echipa asta.

Nu contează, n-are rost să spun la cine voi renunța. La FCSB trebuie să ai bărbăție ca să joci. Bărbăția o verifici doar la mine în curte. Bărbăția ține de curaj", a spus Gigi Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!