Gigi Becali s-a ținut de cuvânt! Dorin Rotariu, titular cu Voluntari. Pe ce post va evolua

Gigi Becali Dorin Rotariu FCSB Superliga Siyabonga Ngezana - FCSB
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 22 Octombrie 2023, 19:46
Data actualizarii: Duminica 22 Octombrie 2023, 19:59

Gigi Becali s-a ținut de cuvânt și l-a titularizat pe Dorin Rotariu, transferat la FCSB în urmă cu doar două săptămâni.

Deși Gigi Becali anunța că Dorin Rotariu îl va înlocui pe Andrea Compagno în atac, Elias Charalambous a ales să-l trimită pe proaspătul fotbalist al FCSB în banda dreaptă.

FCSB: Târnovanu - Pantea, Ngezana, Dawa, Radunovic - Lixandru, Șut, Olaru - Rotariu, Compagno, Coman;

Becali, încântat de Rotariu

„Eu i-am zis că el joacă și număr 9, eu l-am întrebat pe băiat, a zis că joacă și număr 9. Mi-a zis că îi place cel mai mult în dreapta, dar că joacă trei posturi, atacant, al doilea vârf și în dreapta. Nu era un secret, mi-a zis băiatul că cel mai bun randament îl dă în dreapta. Și eu știam că el joacă în dreapta. Eu l-am luat ca atacant, nu ca număr '9'.

Noi aveam o problemă în dreapta, că vârf e și Compagno, și Băluță. În dreapta nici Tavi nu funcționa bine, nici Miculescu. De când a plecat Cordea aveam o problemă. Mi-a plăcut de Băluță, dar am zis că el va juca titular și cu asta-basta. Dacă el nu joacă bine, după 45 de minute, joacă altul. Eu am foarte mare încredere.

Când l-am luat pe Rotariu, aceleași persoane au zis că nu a mai jucat de multă vreme, că nu știu ce. Și MM mi-a zis că nu a mai jucat de multă vreme.

I-am zis că îl iau că mi-a plăcut de el de atunci. După trei zile de antrenament, MM mi-a zis ’Băi, Gigi, ăsta e așa cum ai zis tu, e bun rău de tot. E fotbal”, a spus Gigi Becali.

FCSB - FC Voluntari, duminică, 22 octombrie - ora 21.00

FCSB are un start excelent de sezon, cu nouă victorii, două remize şi doar o înfrângere, rezultate care o clasează pe primul loc în clasamentul Superligii.

Ultimul succes al lui FC Vountari a venit pe 7 august 2023, într-un meci cu Rapid, scor 2-1. Au urmat în campionat trei rezultate de egalitate şi cinci partide pierdute.

FCSB este singura echipă din Superliga, care a reușit să marcheze cel puţin un gol în fiecare dintre cele 12 etape disputate.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de 18 ori în principala competiţie internă, de nouă ori au câştigat bucureştenii, de trei ori s-au impus ilfovenii, iar alte şase partide s-au terminat la egalitate.

Primul duel dintre FCSB și FC Voluntari, scor 3-1, a avut loc pe 27 septembrie 2015.

Primul succes din contul oaspeţilor din această rundă s-a consemnat pe 22 februarie 2016, FC Voluntari - FCSB 3-1.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!