VIDEO EXCLUSIV Becali i-a stabilit viitorul lui Ianis Stoica după ce s-a spus că ar fi monitorizat de Arsenal: "Toți mi-au spus asta"

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 Noiembrie 2021, 13:21
Data actualizarii: Luni 22 Noiembrie 2021, 13:34

După evoluțiile constante pe care le-a avut în ultima perioadă atunci când a fost introdus pe teren, Ianis Stoica ar fi atras atenția cluburilor din străinătate.

Într-o intervenție telefonică la emisiunea "Ora Exactă în Sport", Gigi Becali a explicat că Ianis Stoica nu este de vânzare pentru momente, un posibil transfer al acestuia fiind luat în calcul peste doi-trei ani. 

"Și eu cred că voi lua bani mulți, profilul lui de jucător nouar, toți mi-au spus, și MM, și antrenorii, chiar și Edi. M-am bucurat dacă e nouar, că de nouar duce lipsă lumea asta. 

Nu știu dacă e monitorizat de Arsenal, să îl monitorizeze, dar acum să nu se...e bine acum, poate peste un an doi să îl ia, dar la ora asta nu e de vânzare. E puternic, are fizic, e înalt, are forță, apare și în fața porții, e inteligent, zici că are 23 de ani.", a declarat Gigi Becali la PRO X

Ianis Stoica, decisiv în meciul cu FC Botoșani
 

Golul egalizator a fost înscris de Vali Gheorghe, în minutul 77 din pasa lui Octavian Popescu, însă Ianis Stoica a fost cel care a dus-o pe FCSB în avantaj, în minutul 86, din pasa lui Budescu. Fiul lui Pompiliu Stoica i-a pasat decisiv și lui Tănase, în al patrulea minut de prelungiri. 

Stoica a ajuns astfel la al patrulea gol înscris în acest sezon, la egalitate cu Keșeru și Octavian Popescu și cu un gol mai puțin decât liderul Tănase. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!