Gigi Becali FCSB stadion ghencea Superliga

VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali pune paie pe foc: ”Dacă ne întoarcem în Ghencea, o să merg și eu!”

Gigi Becali pune paie pe foc, după ce a anunțat că are promisiuni din partea lui Marcel Ciolacu, șeful PSD, că FCSB va juca din nou în Ghencea.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Octombrie 2022, 13:12
Data actualizarii: Vineri 28 Octombrie 2022, 13:15

Dacă acest lucru se va întâmpla, Becali este dispus să se întoarcă la stadion, chiar dacă nu a mai văzut ”pe viu” un meci de foarte mult timp.

Gigi Becali: ”Dacă ne întoarcem în Ghencea, o să merg și eu!”

Patronul vicecampioanei anunțase că va merge la meciuri dacă echipa sa se va califica în grupele Conference League, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Omul de afaceri vrea să vadă noul stadion din Ghencea, motiv pentru care va merge la meciuri dacă echipa sa va juca pe arena care aparține de Steaua.

„Dacă mergem în Ghencea, o să merg și eu, probabil. Așa ca 'remember', ca amintiri, să-mi aduc aminte de lucrurile frumoase de lucrurile pe care le-am făcut acolo, că am făcut lucruri frumoase”, a spus Gigi Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Gigi Becali are promisiuni din partea PSD că FCSB va juca în Ghencea!

„Vă dau o veste bună. Ieri am fost la slujbă, a fost acolo președintele PSD-ului, domnul Ciolacu. L-am salutat și a zis: domnul Becali, avem obligația să rezolva problema Stelei și vă promit, vă dau cuvântul meu, că vom rezolva problema Stelei și veți juca în Ghencea.

Am încredere, Ciolacu e un om serios, nu e agresiv. Eu cred că se va ține de cuvânt Ciolacu”, a spus Gigi Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

VIDEO - Gigi Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies