Gigi Becali Alexandru Isfan Daniel Stanciu FC Arges FCSB Superliga

NEWS ALERT Gigi Becali, ofertă pentru un jucător din Liga 1! Anunțul clubului

Gigi Becali a făcut opt transferuri la FCSB în această vară, însă plănuiește să mărească lista în funcție de parcursul european al echipei.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 August 2022, 16:34
Data actualizarii: Miercuri 10 August 2022, 18:41

După ce i-a transferat pe Radu Boboc, Marco Dulca, David Miculescu sau Bogdan Rusu, FCSB a făcut o ofertă și pentru Alexandru Ișfan, extrema lui FC Argeș, care a fost refuzată de clubul piteștean.

FCSB, ofertă pentru Alexandru Ișfan

Anunțul a fost făcut chiar de Daniel Stanciu, directorul executiv al lui FC Argeș, care a precizat că Gigi Becali a oferit 500.000 de euro pentru jucător. Totuși, atât clubul, cât și Ișfan și-ar dori o mutare în străinătate.

"Noi l-am achiziționat 100% pe Ișfan, 200.000 euro + TVA pentru cele 45% din procente. Acum e 100% al nostru. Dacă e să spun realitatea, singura ofertă concretă a fost de la FCSB, pe care nu am acceptat-o. 500.000 de euro și am spus că nu ne interesează. 

Am avut o discuție cu toți, inclusiv cu Ișfan, el vrea să continue la FC Argeș, vrea să facă pasul la echipa națională și îl motivează un transfer în străinătate. Asta nu înseamnă că închidem porțile dacă cineva face o ofertă foarte mare", a spus Daniel Stanciu, la Digisport.

În 2021, CS Mioveni l-a cedat pe Ișfan la FC Argeș, însă piteștenii au plătit doar 45% din transfer. Ieri, conducerea a emis un comunicat în care primarul Cristian Gentea a anunțat că s-au plătit toți banii pe fotbalistul născut la Mioveni.

În actula stagiune, Ișfan a jucat mai mult pe postul de atacant central la FC Argeș, iar în cele patru etape disputate până acum a reușit două goluri și a oferit două pase decisive.

  • 600.000 de euro este cota de piață a lui Ișfan, conform Transfermarkt

Transferurile făcute de FCSB în această vară

  • Joyskim Dawa (26 de ani, fundaș central, de la FC Botoșani)
  • Joonas Tamm (30 de ani, fundaș central, liber de contract)
  • Rachid Bouhenna (31 de ani, fundaș central, liber de contract)
  • David Miculescu (21 de ani, atacant, de la UTA Arad)
  • Bogdan Rusu (32 de ani, atacant, de la CS Mioveni)
  • Eduard Radaslavescu (18 ani, mijlocaș central, de la Farul)
  • Marco Dulca (23 de ani, mijlocaș central, de la Chindia Târgoviște)
  • Radu Boboc (23 de ani, fundaș dreapta, de la Farul)
Modifică setările cookies