Gigi Becali: ”Obiectivul meu este să vând un jucător cu 100.000.000€”

FCSB Gigi Becali Superliga Superliga Gigi Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 Aprilie 2024, 16:12
Data actualizarii: Joi 04 Aprilie 2024, 16:12

Gigi Becali este patron la FCSB din 2003.

Roș-albaștrii ocupă în clipa de față primul loc în clasament cu 38 de puncte. În primele două etape ale play-off-ului, echipa pregătită de Elias Charalambous a înregistrat două victorii: 2-1 vs. Sepsi OSK și 1-0 vs. Farul Constanța.

Gigi Becali: ”Obiectivul meu este să vând un jucător cu 100.000.000€”

Latifundiarul din Pipera susține că banii pe care trebuie să-i încaseze din drepturile TV nu-l interesează și dezvăluie că Dan Șucu, acționarul majoritar de la Rapid, i-a spus că ar trebui să-i primească pe cei mai mulți, având în vedere că FCSB se află în fruntea clasamentului.

  • De asemenea, Gigi Becali menționează că obiectivul său este să ajungă în UEFA Champions League și să vândă un jucător cu 100 de milioane de euro

”Dacă mă interesau banii din drepturile TV, mă băteam de la început pentru ele. Problema mea nu e un milion în plus, nu mă interesează dacă iau trei milioane jumate sau patru.

N-am intrat in fotbal să iau un milion de euro din televizare. E adevărat, banii sunt buni, patru milioane jumate sau cât o fi. Eu cred că atunci când se încheie contractul, noi o să mai luăm 10 milioane în plus. Și alea 10 milioane vor fi ca să fie Șucu și oamenii care fac rating să fie mulțumiți.

El mi-a recunoscut, că domle, cine e pe primul loc trebuie să ia cei mai mulți bani. Dumneata trebuie să iei cei mai mulți bani că ești pe primul loc cu FCSB. Șucu mi-a recunoscut, la telefon, că eu trebuie să iau cei mai mulți bani.

Trebuie să iei mult mai mulți bani, de ce ești mulțumit?” I-am zis că nu sunt mulțumit, dar dacă era să mă războiesc atunci ,am zis să fie dreptate pentru bani. Săracii ce-o să facă? Să iau eu banii ăia?

Păi eu am bani. Țelul meu nu este milionul, țelul meu este de 50-100 de milioane de euro. Țelul meu este Champions League, să vând un jucător pe 100 de milioane. Nu am renunțat la ideea asta”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Pentru gruparea roș-albastră urmează meciul cu Universitatea Craiova de duminică, 7 aprilie, de la ora 20:30, de pe Arena Națională. Confruntarea va conta pentru etapa #3 din play-off și va fi LIVE TEXT pe www.sport.ro, dar și pe Facebook Sport.ro.

Cum arată clasamentul play-off-ului

1. FCSB - 38 de puncte

2. Universitatea Craiova - 31 de puncte

3. CFR Cluj - 28 de puncte

4. Rapid București - 28 de puncte

5. Farul Constanța - 25 de puncte

6. Sepsi OSK - 23 de puncte

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!