Gigi Becali FCSB Marius Avram Superliga Gigi Becali

Gigi Becali nu a fost de acord cu verdictul lui Marius Avram: ”Iar mă cert cu el”

FCSB a câștigat cu 3-1 meciul cu Sepsi OSK și păstrează șanse pentru titlu în Superligă.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Mai 2023, 11:31
Data actualizarii: Marti 09 Mai 2023, 11:31

După meci, Marius Avram a analizat fazele controversate și a spus că primul gol al FCSB-ului, marcat de David Miculescu, trebuia să fie anulat pentru un fault în atac comis de Joonas Tamm, care l-a împins pe Marius Ștefănescu.

Remarca fostului arbitru nu i-a picat bine lui Gigi Becali, care a intervenit în direct pentru a-și spune punctul de vedere cu privire la faza respectivă.

Gigi Becali: ”Iar o să mă iau de Avram”

"Iar o să mă iau de Avram. Tamm de ce împinge? El e împins primul! E aceeași intensitate? Iar mă cert cu Avram. Eu mai spun că din inerție împinge Tamm. Poate intensitatea e mai mare decât la Tamm.

Sunt două mâini (n.r. pe Joonas Tamm). Cum balansează mâinile, cel de la Sepsi? Uite cum face cu mâinile. Dacă era la mijlocul terenului, era fault. Se întâmplă multe lucruri în careu. Dacă nu era împins Tamm, s-ar fi dat fault", a spus Becali, la Digi Sport.

Diferența dintre vicecampioana României și liderul Farul Constanța este de trei puncte, cu trei etape înainte de finalul sezonului. Cele două echipe se vor întâlni în meciul direct în etapa cu numărul nouă din play-off. Până atunci, Farul se va deplasa la Craiova, iar FCSB va primi vizita campioanei en-titre CFR Cluj.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!