Gigi Becali FCSB Steaua Liga 1

Gigi Becali, mesaj clar către fanii FCSB: „Steaua nu va mai avea voie să folosească numele şi sigla!”

Patronul FCSB, Gigi Becali, este convins că va reuși în instanță să-i interzică clubului Armantei să mai folosească numele de Steaua.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Iulie 2022, 08:42
Data actualizarii: Duminica 03 Iulie 2022, 08:48

FCSB și CSA Steaua luptă deja de opt ani pentru palmaresul echipei care în 1986 câștiga Cupa Campionilor Europeni, iar Gigi Becali avertizează că lupta se va mai întinde pe câțiva ani, însă este încrezător că va câștiga.

Acum, Gigi Becali încearcă în instanță să anuleze toate mărcile deținute de CSA, deoarece, spune el, numele „Steaua” şi palmaresul echipei sunt de drept ale FCSB-ului.

„O să vedeţi cum echipa care se numeşte azi Steaua nu va mai avea voie să folosească numele şi sigla. Am anulat deja patru mărci în instanţă, le voi anula şi pe celelalte. 

O să mai dureze câţiva ani, dar ei n-au niciun merit să ia sigla şi palmaresul pentru că nu au continuat istoria. Ei au lipsit 20 de ani şi apoi se trezesc că ei sunt Steaua şi vor palmaresul?”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

FCSB a asigurat continuitatea, spune Becali

Gigi Becali consideră că FCSB-ului i se cuvine palmaresul Stelei, deoarece clubul său a fost, de fapt cel care a asigurat continuitatea echipei de fotbal a Armatei și nicidecum proaspăta înființată echipă a CSA, în 2017.

„Este o aberaţie tot ceea ce se întâmplă la treburile astea cu palmaresul. Cum să spui că Dinamo nu mai e Dinamo? Au retrogradat şi vin alţii care să spună că ei sunt Dinamo. Ce aberaţie e asta? Păi cum, cine urlă ăla are palmaresul?

Palmaresul aparţine echipei care a continuat activitatea. Aşa cum FCSB a continuat activitatea, aşa cum Dinamo a continuat activitatea şi aşa mai departe. Păi, să luăm cazul României?

Poate să ia cineva palmaresul României? E activitatea, istoria. Poate să vină mâine un judecător şi să decidă că partea de istorie cu Ştefan cel Mare nu face parte din istoria României şi să le-o dea altora? Nu nu poate. Ce, poţi să iei istoria României şi să o dai Ungariei? Nu, nu poţi”, a spus Becali.


Surpriza trăită de Florin Lovin pe Santiago Bernabeu. Ce i-a spus David Beckham la finalul meciului pe www.sport.ro

Modifică setările cookies