FCSB Alexandru Isfan FC Arges Gigi Becali Grigore Turda Liga 1

FCSB se mai și refuză! Gigi Becali a vrut doi jucători importanți de la o echipă de playoff, dar i s-a cerut o sumă colosală 

Patronul FCSB-ului a pus ochii pe doi jucători cu potențial din Liga 1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Iulie 2022, 14:52
Data actualizarii: Vineri 01 Iulie 2022, 14:52

FCSB s-a întărit în această vară doar în compartimentul defensiv. Vicecampioan României l-a adus liber de contract pe Rachid Bouhenna (31 ani), după ce s-a despărțit de CFR Cluj, și i-a plătit 350.000 de euro Botoșaniului pentru Joyskim Dawa (26 ani). 

Gigi Becali a poftit la doi jucători de la FC Argeș 

Însă, țintele lui Gigi Becali (64 ani) au fost altele. Potrivit Orange Sport, patronul roș-albaștrilor i-a dorit pe Grigore Turda (24 ani / fundaș central) și Alexandru Ișfan (22 ani / mijlocaș central) de la FC Argeș. Doar că primarul Piteștiului, Cristian Gentea a dorit 1 milion de euro pentru cei doi jucători, cerere cu care Becali nu ar fi fost de acord. 

  • Gigi Becali

„Au fost doi jucători pentru care am avut oferte, dar sumele au fost considerate prea mici de domnul primar Gentea, aşa că au fost refuzate. (n.r. Turda?) Da. (n.r. - Işfan?) Da”, a declarat Andrei Prepeliță în cantonamentul de pregătire din această vară. 

Turda și Ișfan au fost doi jucători exponențiali pentru FC Argeș în sezonul recent încheiat, când piteștenii s-au calificat în playoff-ul Ligii 1. Turda este evaluat de Transfermarkt la 800.000 de euro, în timp ce Ișfan valorează 600.000 de euro. 

Modifică setările cookies