Gigi Becali l-a luat in vizor! "Dormea pe teren! Tricoul FCSB are greutate" Mesaj DUR pentru cel mai bine platit jucator din echipa lui Vintila

Gigi Becali Cristi Manea FCSB Superliga Gigi Becali l-a luat in vizor! "Dormea pe teren! Tricoul FCSB are greutate" Mesaj DUR pentru cel mai bine platit jucator din echipa lui Vintila
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Octombrie 2019, 15:31
Data actualizarii: Duminica 27 Octombrie 2019, 15:35

Becali a avut mare incredere cand l-a adus la FCSB, insa el nu a reusit sa se impuna.

Cristi Manea a fost adus cu mari sperante la FCSB, insa nu a reusit sa isi impuna jocul la echipa antrenata de Bogdan Vintila. 

Patronul Gigi Becali a anuntat ca nu poate sa-i impuna antrenorului sa-l foloseasca daca forma lui nu este buna. Becali l-a criticat pentru jocul aratat in meciul cu Dinamo, cand a fost titluar. 

"Eu ce sa-i fac lui Manea? Este un antrenor care a spus: 'nu pot sa-l bag pe Manea ca nu e corect si drept pentru ca joaca foarte bine Cretu'. Daca el, cand l-am bagat cu Dinamo, juca bine ramanea el, dar nu poti sa joci titular cu un jucator de banda stanga sau dreapta sau fundas central, pe care trebuie sa-l schimbi dupa aia. Nu iei in calcul sa il schimbi, iar Manea nu a demonstrat cu Dinamo. Dormea. O sa intre, o sa-i vina randul si lui. E jucator valoros. Numai ca aici nu esti la CFR, esti la FCSB. La FCSB e mai greu tricoul decat la CFR", a declarat Becali la Look. 

Cristi Manea e cel mai bine platit jucator de la FCSB. El primeste 30.000 de euro pe luna. In Liga 1, Manea a mai jucat la CFR Cluj. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!