Liga 1

Gigi Becali i-a descris pe patronii de cluburi din Craiova. Ce spune despre Rotaru și Mititelu

Gigi Becali a vorbit despre rivalii săi din Craiova.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Mai 2022, 21:12
Data actualizarii: Joi 05 Mai 2022, 21:18

Patronul FCSB consideră că Mihai Rotaru a avut o strategie mai bună decât cea a lui Adrian Mititelu, despre care spune că „a tocat bani în fotbal și cam atât”.

„Am jucat de atâtea ori în Bănie. Și cu Craiova lui Mititelu, și cu Craiova lui Rotaru. Dar nu prea poți să faci o comparație așa între ei, deoarece Rotaru este peste Adrian Mititelu. Bine, Adrian este acum la pușcărie și nu poți să îți manageriezi echipa așa cum vrei tu. 

Becali îl laudă pe Rotaru și îl critică pe Mititelu

În plus, tată, nici nu e frumos să vorbești de el, mai ales că omul este la greu. El a fost și este un om orgolios, a tocat o grămadă de bani în fotbal, dar, din păcate, cam atât. Nu a făcut deloc performanță cu echipa lui, iar mie îmi zicea mereu că vrea să mă bată. Nu m-a bătut niciodată.

În schimb, Rotaru s-a descurcat mult mai bine. A și vândut jucători și a făcut bani, dar a făcut și performanță în anii ăștia. El tace și face. Nu mă amenință că mă bate, că m-a bătut și el, dar mereu am meciuri grele cu el. 

Rotaru a jucat o finală de campionat cu trofeul pe masă, a câștigat și niște cupe, nu a stat degeaba la Craiova. În schimb, Mititelu nu a câștigat nimic și nu s-a bătut niciodată cu mine la campionat. Eu sunt convins că el o să iasă din puscărie și mai orgolios, dar îi trebuie mulți bani ca să își facă o echipă puternică”, a spus Gigi Becali, potrivit prosport.ro.

FCSB și Universitatea Craiova se întâlnesc duminică, de la ora 19:30, pe stadionul „Ion Oblemenco”, în etapa a opta din playoff.

Modifică setările cookies