Gigi Becali FCSB fcsb - fc argeș Superliga

Gigi Becali, disperat că FCSB nu are un joc combinativ: „O să mă duc la echipă și o să încerc și metoda asta!”

Victoria FCSB-ului cu FC Argeș, 3-2, nu l-a mulțumit pe Gigi Becali. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 03 Octombrie 2022, 08:55
Data actualizarii: Luni 03 Octombrie 2022, 08:55

FCSB și-a câștigat restanța cu FC Argeș, 3-2, la capătul unui meci nebun. Victoria roș-albaștrilor a venit în minutul 87, când Andrei Cordea (23 ani) a fructificat centrarea lui Alexandru Pantea (19 ani) și i-a adus vicecampioanei României prima victorie în Superligă după o lună și jumătate de secetă. 

Gigi Becali vrea să-și pedeapsă jucătorii dacă nu pasează 

Chiar dacă și-a creat mai multe șanse decât adversarul, Gigi Becali (64 ani) nu este mulțumit de jocul echipei sale. Marea problemă a omului de afaceri este modul în care elevii lui Nicolae Dică (42 ani) pasează. Mai mult, patronul FCSB-ului este hotărât să meargă în cantonament și să le reamintească roș-albaștrilor că trebuie să joace combinativ. 

„Azi m-am 'certat' cu MM. El ținea cu Sepsi, eu cu Hermannstadt. Bă, ești nebun? Pe cine poți să-l depășești pe ăla cu 16, sau pe ăla cu 22? Du-te, mă, de aici, să nu fie egal. Nu vedeți că toate echipele joacă acum? Nu știu ce jucători au luat... Nu mai sunt echipe slabe. 

 Eu sunt mulțumit de toți jucătorii, ei au calitate. Dar Dică trebuie să facă mingea să fie numai la noi. Vreau și eu să văd 5-7-7 pase odată. Văd și eu 7 pase? Noi am avut mai mult de 3 pase? Eu o să mă duc la echipă și o să încerc și metoda asta. 'Bă, dacă nu aveți 7-8 pase o să vă tai din salariu!'. Nu știu, domne, zic și eu o nebunie așa. Nu mai știu ce să zic”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport. 

În urma victoriei cu FC Argeș, FCSB a ajuns la 11 puncte și a urcat un loc în clasament, până pe 13, peste Universitatea Cluj, dar cu un meci mai puțin.

În următoarea rundă, echipa lui Nicolae Dică va juca în deplasare, cu Petrolul Ploiești, iar FC Argeș, care a rămas pe locul 11, va primi vizita celor de la Universitatea Craiova.

Pentru FCSB urmează meciul cu Silkeborg din Conference League. Partida poate fi urmărită joi, de la ora 19:45, ÎN DIRECT pe PRO ARENA și VOYO, dar și LIVE VIDEO pe www.sport.ro

Modifică setările cookies