Gigi Becali, din nou alături de echipă! Patronul vicecampioanei, în tribune la meciul FCSB-ului

Gigi Becali se întoarce lângă echipa în deplasarea de la Mioveni. Oamenii de acolo vor să îi strice însă ziua.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 August 2022, 23:38
Data actualizarii: Vineri 05 August 2022, 23:38

Este pentru a doua oară în acest sezon când Gigi Becali intenționează să meargă la meci pentru a-și vedea jucătorii la lucru. Ultima oară s-a întâmplat la returul cu Saburtalo Tbilisi, din preliminariile Conference League, însă atunci nu a mai ajuns din motive care nu au fost făcute publice.

Dică nu se plânge că echipa lui joacă din trei în trei zile.

„Nu voi veni să îmi găsesc scuze că a plecat X sau Y, că am mers nu știu cât cu autocarul, că jucăm din trei în trei zile și nu vreau nici jucătorii mei să își caute scuze”, a spus Nicolae Dică înaintea meciului cu Mioveni.

Becali a promis că Rusu nu va juca împotriva fostei sale echipe

Rusu a fost luat de FCSB de al Mioveni în această săptămână, iar Becali a promis că nu va juca împotriva fostei sale echipe.

„Ne așteaptă o partidă cu o echipă care nu a început bine, dar anul trecut au reușit să se mențină în prima ligă. În marem, au cam același lot și același antrenor, se bazează mult pe faza defensivă și este organizată bine, iar în atac mizează pe contraatac.

E normal să fiu mulțumit când vin jucători noi. Nu există o clauză despre Rusu pentru meciul cu CS Mioveni, dar din discuția pe care a avut-o patronul cu primarul de acolo, i-a promis că nu o să joace în acest meci. Și o să ne ținem de cuvânt, că suntem oameni și așa e normal”, a mai spus Nicolae Dică.

Modifică setările cookies