Nicolae Dica FCSB Liga 1 Liga 1

Dică păstrează suspansul! Ce spune despre cel de-al patrulea jucător care urmează să vină la FCSB

Nicolae Dică anunță că așteaptă întăriri la FCSB, încă un jucător se va alătura zilele acestea lotului vicecampioanei.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 August 2022, 16:20
Data actualizarii: Vineri 05 August 2022, 16:26

Gigi Becali a anunțat în urmă cu o zi transferul a patru jucători. Numele a trei dintre aceștia se știu, pentru au fost prezentați deja la echipă: mijlocașul Eduard Radaslavescu (18 ani), fundașul Radu Boboc (23 de ani), de la Farul, și mijlocașul defensiv Marco Dulca, de la Chindia.

Cel de-al patrulea însă se lasă așteptat. Nicolae Dică a vorbit și el despre viitorul transfer al „roș-albaștrilor” și a susținut că și-a dat acordul ca acesta să fie adus la echipă.

Antrenorul FCSB-ului s-a ferit însă să dea prea multe detalii, susținând doar că s-ar putea ca mutarea să fie una surprinzătoare.

„Da, să sperăm că va veni și al patrulea. Deocamdată nu este la antrenament, aștept, să vedem. Sper să se facă. Nu e treaba mea să vorbesc despre bani. Eu doar mi-am dat cu părerea despre jucător și am zis că îl vreau. Poate fi atacant, vedem.. poate aveți vreo surpriză”, a spus Nicolae Dică la conferința de presă dinaintea meciului cu CS Mioveni.

CS Mioveni și FCSB se întâlnesc, sâmbătă, de la ora 19:00, în etapa a patra din Superliga. Cele mai tari faze vor putea fi urmărite în format LIVE TEXT pe SPORT.RO.

Modifică setările cookies