Liga 1

Gigi Becali dezvaluie culisele negocierilor cu ultimul transfer al lui Dinamo! Radoi a renuntat pe loc la el cand a auzit asta la telefon

A fost dorit de Steaua, a negociat cu Gigi Becali, dar a ajuns in cele din urma la Dinamo, la insistentele lui Mircea Rednic.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 10 Septembrie 2015, 16:39
Data actualizarii: Joi 10 Septembrie 2015, 16:44

Paul Anton nu a mai vrut sa vorbeasca despre Steaua la conferinta de prezentare ca jucator al lui Dinamo. A vrut sa vorbeasca insa Gigi Becali, care a povestit de ce jucatorul nu s-a mai transferat la Steaua.

Becali a dezvaluit in direct la Sport.ro ca Anton a fost propus la Steaua, insa Pandurii au cerut 50% dintr-un viitor transfer.

Patronul Stelei ar fi fost de acord pana la urma cu asta, insa oficialii clubului au fost deranjati cand jucatorul le-a transmis sa nu mai comunice cu el, ci cu impresarul sau.

"Pe Paul Anton ni l-au propus noua si au cerut 50/50 la vanzare. Daca eu am vorbit cu el la telefon si mi-a zis ca sa vorbesc cu impresarul, inseamna ca nu e...", a spus Becali la Sport.ro.

In cele din urma, Anton a ajuns la Dinamo, dupa ce Edi Iordanescu a decis sa-l trimita la echipa a doua a Pandurilor. Pentru gorjeni era extrem de important sa-l vanda acum sau sa-i prelungeasca intelegerea care expira in vara.

Jucatorul a refuzat in prima etapa prelungirea, motiv pentru care cei de la Pandurii au decis sa-l trimita la echipa secunda a clubului.

CITESTE SI

Modifică setările cookies