Armata vrea sa scoata bani din emblema si baza din Ghencea: "Totul tine acum de FC Steaua. Ei au nevoie de liniste"

Armata vrea sa scoata bani din emblema si baza din Ghencea: "Totul tine acum de FC Steaua. Ei au nevoie de liniste"

Steaua si Armata par ca vor ajunge in scurt timp la o intelegere.

Negocierile dintre Argaseala si reprezentantii Armatei au avut loc ieri, acestia ajungand la concluzia ca cel mai bine ar fi ca baza din Ghencea si sigla Stelei sa fie folosite de actuala echipa a lui Gigi Becali.

O noua runda de negocieri va avea loc la mijlocul saptamanii viitoare, atunci cand stelistii spera sa obtina aprobarea de a se antrena iar in Ghencea. Comandantul CSA Steaua a declarat ca si Armata doreste sa valorifice bunurile pe care le are in patrimonou.

"Exista posibilitatea de a redeschide acest dialog. FC Steaua e interesata de linistea pe care trebuie sa o aiba in campionat. Nu in ultimul rând, suporterii au anevoie de anumite clarificari. Cat timp exista posibilitatea valorificarii brandului si a bazei materiale, cred ca este normal sa gasesti solutii legale.

Nu cred ca e o telenovela, e o decizie a ICCJ pe care noi trebuie sa o punem in aplicare, ca institutie de stat. Acum, partenerul decide daca mergeam sau nu mai departe. Ca priveste echipa de fotbal din Liga a 5-a, deocamdata suntem la proiectul de copii si juniori. In functie de ce se intâmpla, nu excludem o alta posibilitate", a declarat George Boroi, comandantul CSA Steaua Bucuresti.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Măsurile anticaniculă implementate în București. Sunt două puncte mobile cu apă și dezinfectant, și alte șase fixe
BRAT
Modifică setările cookies