Liga 1

Gigi Becali, despre plecările lui Octavian Popescu și Ianis Stoica: ”Ați văzut cât a stat Man?”

FCSB are doi jucători pe care Gigi Becali speră să câștige milioane de euro.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 07 Ianuarie 2022, 07:20
Data actualizarii: Vineri 07 Ianuarie 2022, 07:38

Octavian Popescu și Ianis Stoica sunt fotbaliștii pe care Gigi Becali visează să îi vândă în schimbul a multe milioane de euro. Cluburi importante îi monitorizează pe cei doi, însă finanțatorul respinge instant orice posibilă propunere, din cauza sumelor de transfer.

Patronul vicecampioanei României spune că nu va renunța la cei doi prea curând, deoarece valoarea lor este în creștere și ar putea obține mult mai mult dacă îi vinde mai târziu. Asta chiar dacă Ianis Stoica are oferte importante, fiind monitorizat inclusiv de Arsenal.

”Ați văzut cât a stat Dennis Man la noi? Nu o să îmi plece mie Tavi și cu Ianis Stoica la 19 ani. Ei trebuie să joace câțiva ani la noi”, a spus Gigi Becali, potrivit Prosport.

De cealaltă parte, Liubliana Nedelcu susține că Arsenal are un interes real pentru Ianis Stoica, iar Arteta vrea să îl transforme pe atacantul român într-un fotbalist de excepție.

”Prima oară când cei de la Arsenal au întrebat despre Ianis Stoica a fost la începutul lui octombrie, 8 octombrie, mai exact, iar toate discuțiile despre un 'posibil interes' nu își au rostul pentru că interesul este real, nu posibil”, a scris Liubliana Nedelcu, pe contul personal de Facebook.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies