Liga 1

FCSB forțează repatrierea unui jucător emblematic: „I-am făcut ofertă!”

Mihai Stoica a anunțat planurile de viitor ale roș-albaștrilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Ianuarie 2022, 23:41
Data actualizarii: Joi 06 Ianuarie 2022, 23:59

Cu toate că nu mai are aceeași implicare la FCSB ca în trecut, Gigi Becali fiind responsabil cu toate deciziile, Mihai Stoica a mărturisit că se ocupă în exclusivitate de academia de fotbal. Iar în vara lui 2021, managerul general al roș-albaștrilor i-a propus lui Lucian Filip (31 ani) să-l ajute la dezvoltarea acestui proiect. Doar că închizătorul a dorit să-și continue cariera de fotbalist profesionist, așa că a semnat cu Academica Clinceni. 

Mihai Stoica: „Filip era aprig cu ăștia tineri, le băga materiale”

„Lucian Filip era aprig cu ăştia tineri, le băga materiale, îi băga în cap. Tamaş, niciodată. Nu-i atinge nici cu o floare. 

L-am ofertat pe Filip. Vreau să fac o grupă de elită şi el să se ocupe de ea, verificaţi, sală, a fost încântat şi a zis că vrea să mai joace. Îl aştept şi acum.

Însemnând de la 2002, Octavian Popescu, 2003, 2004, 2005, toţi tinerii... Pe toţi de la care vedem mari perspective şi să se ocupe el, să fie pedagog.

Ce înseamnă sală, cu preparatorul, şi mai ales alimentaţia. Mă lupt acum cu alimentaţia jucătorilor. Vreau să-i învăţ să nu mai mănânce prost, să nu mai existe fast food. Totul e stricat, tot ce e fast food. Pentru oamenii normali, e ok, e ieftin.

Jucătorii au bani, dar un jucător necăsătorit, are 24 de ani, şi comandă ceva de la fast food, a mâncat şi îi face rău seara, până se diferă porcăriile alea. Şi o să mănânce ce vreau eu”, a declarat Mihai Stoica pentru telekomsport.

Lucian Filip a fost jucătorul FCSB-ului 12 ani, timp în care a bifat 181 de meciuri pentru gruparea roș-albastră, reușind să marcheze 7 goluri și să ofere 7 pase decisive. De-a lungul carierei, a mai fost împrumutat la Gloria Buzău, Univrea Urziceni, Snagov și Concordia Chiajna, iar din vara lui 2021 a semnat un nou contract cu Academica Clinceni. 

În aventura sa la FCSB, Lucian Filip și-a trecut în palmares 5 trofee, 3 titluri în Liga 1 și două Cupe ale României.

Clasamentul Ligii 1 

Modifică setările cookies