Liga 1

Transferul pregătit de Stoican la Dinamo! ”Câinii” vor să aducă un mijlocaș

Dinamo mai pregătește un transfer, după ce l-a transferat pe veteranul Răzvan Patriche, de la Academica Clinceni.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Ianuarie 2022, 23:25
Data actualizarii: Joi 06 Ianuarie 2022, 23:28

Tot de la ultima clasată este și următoarea țintă a ”roș-albilor”. Este vorba despre mijlocașul Denis Ventura (26 de ani), notează Fanatik.

Denis Ventura este dorit de Dinamo

Slovacul joacă la Clinceni de la începutul anului 2020 și a avut evoluții apreciate în tricoul ilfovenilor, mai ales în sezonul precedent, când echipa a reușit calificarea în play-off sub comanda lui Ilie Poenaru.

Ventura a jucat în 15 partide pentru cei de la Clinceni în acest sezon, reușind să marcheze de două ori și să ofere un assist.

„Am făcut o listă, după ce am vorbit cu domnul președinte și cu Radu și rămâne de văzut în ce condiții ne vom despărți de unii dintre ei.

În funcție de ce va rămâne, vom încerca să acoperim posturile deficitare. Avem, într-adevăr, un număr de jucători care ar fi în atenția noastră, dar nu ar fi corect să dăm nume pentru că există posibilitatea să-i și pierdem”, a spus Flavius Stoican.

Dinamo are doar 12 puncte în Liga 1 și este la un singur punct în fața ”lanternei roșii”, Academica Clinceni. FCU Craiova este la șapte puncte în fața ”roș-albilor”.

În ianuarie, Flavius Stoican va debuta în noul ”mandat” pe banca lui Dinamo în deplasare, cu FC Argeș.

Modifică setările cookies