Gigi Becali, descriere fabuloasă pentru Florinel Coman: ”Nu se poate așa ceva!”

FCSB Florinel Coman Gigi Becali Superliga Gigi Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 04 Martie 2024, 20:06
Data actualizarii: Luni 04 Martie 2024, 20:05

Florinel Coman traversează o formă excelentă la FCSB.

Fotbalistul a reușit să-și treacă numele de 14 ori în actuala stagiune a Superligii României pe tabela de marcaj și se află în vârful topului celor mai buni marcatori din sezonul în curs, alături de Darius Olaru, colegul său de la FCSB.

Gigi Becali, descriere fabuloasă pentru Florinel Coman: ”Nu se poate așa ceva!”

Gigi Becali l-a asemănat din nou pe Florinel Coman cu Kylian Mbappe, starul de la Paris Saint-Germain, și a scos în lumină faptul că winger-ul vicecampioanei e de neoprit în momentul de față.

”Coman, nu știu... Aseară, de exemplu, a fost exact Mbappe geamăn. Bă, așa ceva? Părcă nu avea asemenea viteză. Acum face ce vrea. Bă, vezi că te driblez. Nu ai ce să-i faci. Are o viteză... Nu se poate așa ceva. Nu a fost așa nici când era mai tânăr.

E și puternic, a pierdut mingea s-a dus a pus piciorul și a rămas mingea tot la el. Așa ceva nu există. Nu avea viteza asta când era mai tânăr”, le-a comunicat Gigi Becali reprezentanților mass-media adunați la reședința sa din Aleea Alexandru.

Patronul FCSB l-a adus pe Florinel Coman la formația din Berceni în august 2017, moment în care a plătit nu mai puțin de trei milioane de euro celor de la Viitorul Constanța (actuala Farul Constanța).

FCSB, în campionat

După 29 de etape, FCSB (61p) a pus stăpânire pe prima poziție și se află la 13 lungimi față de Rapid București (51p), locul secund, și la 14 de CFR Cluj (locul trei).

Echipa pregătită de Elias Charalambous a înregistrat până în clipa de față 19 victorii, șapte rezultate de egalitate și trei înfrângeri și deține un golaveraj de +29.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!