Gigi Becali a renunțat la fotbalistul aflat la un moment dat pe lista lui FCSB: ”Nici dacă îmi dă bani nu îl iau!”

FCSB Gigi Becali Juan Bauza Superliga Gigi Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Mai 2024, 23:35
Data actualizarii: Marti 21 Mai 2024, 23:36

Juan Bauza (28 de ani) s-a aflat de mai multe ori pe lista lui Gigi Becali, însă mutarea nu s-a mai concretizat.

Mijlocașul argentinian a impresionat la FCU Craiova, dar efortul depus de mijlocașul argentinian nu a fost suficient pentru a acoperi celelalte lipsuri ale oltenilor, iar echipa lui Adrian Mititelu a retrogradat în Liga 2.

Gigi Becali a renunțat definitiv la transferul lui Juan Bauza

Încă nu se știe ce se va întâmpla mai departe cu fotbalistul argentinian, având în vedere că încasările oltenilor din Liga 2 nu vor mai fi la fel ca cele din primul eșalon, iar salariul lui Bauza este destul de mare pentru fotbalul românesc.

Cel mai probabil, acesta va părăsi echipa lui Adrian Mititelu, însă rămâne de văzut care va fi următoarea destinație. Cert este că porțile FCSB-ului sunt închise definitiv pentru fotbalistul cotat la un milion de euro de Transfermarkt. Întrebat recent despre un eventual transfer al lui Bauza, Gigi Becali a declarat că nu l-ar mai aduce pe fotbalist la FCSB nici măcar dacă acesta l-ar plăti. Motivul? Gigi Becali nu este mulțumit de implicarea lui Bauza pe faza defensivă.

Bauza, dacă îmi dă bani, tot nu îl iau, că îngreunez lotul. Nu că nu ar fi jucător valoros Bauza, să spunem tot adevărul... dacă-mi dă bani, tot nu-l iau. Bauza, dacă apare în fața mea, îi spun ’Băi, băiatule, vezi că la mine mijlocașul central face și faza defensivă’.

Singurul care nu face faza defensivă este Coman. Sau atacantul central. Ăla din dreapta face. Ăla din stânga nu, că e Coman. Și pe Coman poți să-l lași să nu facă, pentru că el dacă nu face faza defensivă are puterea să dea gol.

În rest, toată lumea trebuie să facă faza defensivă. Dacă nu, la revedere, nu joci la mine fotbal. Mai puțin Coman… Păi poți să-i zici lui Neymar să-ți facă faza defensivă? Și lui Coman nu poți să-i zici, ca dacă el o face obosește și nu mai poate face faza ofensivă și să dea gol”, a spus Gigi Becali la Fanatik.

Adrian Mititelu a refuzat o ofertă de două milioane de euro pentru Juan Bauza

Bauza, care are o clauză de opt milioane de euro în contractul cu retrogradata FCU Craiova, a fost dorit și în Rusia, conform surselor Sport.ro. Adrian Mititelu a primit o ofertă clară, de două milioane de euro, doar că ”a forțat nota” și a cerut de două ori mai mult, patru milioane de euro.

Discuțiile au avut loc în urmă cu câteva luni bune, înainte de startul întrecerii 2023-2024 de primă ligă, după cum Sport.ro a scris și la acel moment, dar formația din prima ligă din Rusia s-a retras imediat după ce a aflat de pretențiile omului de afaceri și a decis să meargă pe altă variantă.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!