Mihai Stoica a dezvăluit cum l-a ratat FCSB pe Diego Simeone: "Puteam să intrăm în discuții"

Mihai Stoica FCSB Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Mai 2024, 22:57
Data actualizarii: Marti 21 Mai 2024, 22:57

Mihai Stoica a dezvăluit că a existat o posibilitate de a negocia cu Diego Simeone (64 de ani) pentru a ajunge la FCSB.

După ce a dezvăluit că Neil Lennon, noul tehnician al lui Rapid, a fost propus și campioanei României, oficialul de la FCSB a explicat că este o practică obișnuită ca agenții să contacteze mai multe cluburi pentru a propune jucători sau antrenori. 

"Și nouă ne-a fost propus Neil Lennon luna asta. Sunt agenți care au sub contract diferiți jucători și antrenori și îi propun peste tot. De regulă, așa se aduc jucătorii.

Nu m-a mirat aducerea lui Rapid. Am înțeles că domnul Șucu vrea un antrenor consacrat. Omul a câștigat campionate în Scoția. Ok, sunt doar două echipe în Scoția, dar două echipe foarte bune, două echipe care au bugete de zeci de milioane.

Când căutam antrenor la Urziceni, mi l-a propus cineva pe Lothar Matthaus. L-am adus și pe Protasov în urmă cu mulți ani la Steaua… Erau nume mari propuse la acea vreme.

La un moment dat, am avut discuții cu un agent și apoi n-au mers mai departe, dar puteam să intrăm în discuții cu Diego Simeone, înainte de a merge la Atletico Madrid.

El avusese o experiență la Catania nereușită, dar era la început de carieră. Mă rog, fusese prin Argentina. Câștigase pe acolo, dar în Europa nu contează așa mult", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Neil Lennon, prezentat la Rapid! Ce scrie BBC despre numire

Vestea că Neil Lennon va antrena în România a făcut înconjurul presei britanice. „Fostul antrenor de la Celtic, Hibernian și Bolton Wanderers a fost numit pe banca clubului Rapid București, din România.

La 52 de ani, fostul mijlocaș al Irlandei de Nord revine în antrenorat la 18 luni după ce a fost demis de Omonia Nicosia, din Cipru. Lennon, care a fost vehiculat ca selecționer al Irlandei după plecarea lui Stephen Kenny, în noiembrie, preia o echipă care a terminat pe locul șase în România”, scrie BBC. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!