Adrian Mititelu și-a dezvăluit planul printr-un mesaj cu subînțeles: ”Unii zic că sunt țăran prost!”

FCU Craiova Adrian Mititelu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Mai 2024, 13:28
Data actualizarii: Miercuri 15 Mai 2024, 13:28

FCU Craiova a retrogradat direct în Liga 2, după ce a pierdut în fața celor de la Hermannstadt în ultima etapă a play-out-ului Superligii României, scor 1-3.

 

Adrian Mititelu a transmis un nou mesaj pe rețelele sociale după ce echipa sa a retrogradat în Liga 2.

Adrian Mititelu va continua să susțină echipa și în Liga 2

Patronul de la FCU Craiova a dat de înțeles că va continua să susțină echipa și în eșalonul secund, chiar dacă fiul său l-a sfătuit să renunțe.

Unii zic ca sunt țăran prost! Eu spun ca sunt țăran încăpățânat, greu de îngenuncheat! Dacă soarta mă duce spre un final tragic, înseamnă că așa a fost scris!

Am pierdut multe în viata mea, însă demnitatea niciodată! Orice veți putea spune despre mine, însă nimeni n-o să poată să spună că n-am fost demn”, a scris Adrian Mititelu într-o postare pe contul personal de Facebook.

 

Adrian Mititelu Jr: ”Poate nu există chimie între familia noastră și fotbal!”

Am ajuns în situația de a retrograda în Liga 2. Este frustrant. Poate că nu există chimie între familia noastră și fotbal. Ultimii 20 de ani arată acest lucru. Trebuie să ne lingem rănile și să mergem mai departe.

Nu vreau să vorbesc acum la cald, dar vă dați seama că în momentul de față fotbalul e ultimul lucru pe care vreau să-l aud. În momentul de față vorbesc eu. Ce părere au ceilalți e treaba lor.

E vorba de înțelegere. Trebuie să înțelegem fenomenul fotbalistic. Să recunoști când fotbalul te depășește. Și aici nu vorbesc de tatăl meu. Cu un buget de șase milioane de euro să retrogradăm... Acest lucru nu ni-l poate lua nimeni. Ceea ce am reușit în anii ăia frumoși din ligile inferioare... Acum e un dezastru”, spunea Adrian Mititelu Jr în urmă cu câteva zile.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!