Liga 1

VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a reacționat, după ce s-a zvonit că Florinel Coman ar putea fi împrumutat la Farul Constanța

CFR Cluj - FCSB 0-1 | Gigi Becali a reacționat după zvonurile cum că Florinel Coman ar putea fi împrumutat la Farul Constanța din sezonul următor.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Aprilie 2022, 14:21
Data actualizarii: Luni 18 Aprilie 2022, 14:30

Chiar dacă a fost lăsat pe bancă în ultimul meci de campionat, cu CFR Cluj, iar evoluțiile sale din ultima perioadă nu au fost pe măsura așteptărilor, Florinel Coman beneficiază în continuare de încrederea lui Gigi Becali.

Florinel Coman rămâne la FCSB! Gigi Becali: ”Încă am încredere în el”

„Nu, încă mai am încredere în Florinel Coman. Dar ați văzut aseară tactica lui Toni Petrea. 

A băgat un mijloc puternic, l-a scot pe Edjouma, care e jucător valoros, după l-a băgat pe Dumiter, când putea să-l bage pe Florinel. Dar a zis că are nevoie de luptă, să țină scorul. În meciurile astea nu poți să joci riscant. E nevoie de jucători de forță”, a spus Gigi Becali, în cadrul emisiunii Ora Exactă în Sport.

VIDEO - Intervenția lui Gigi Becali din emisiunea Ora Exactă în Sport

Întrebat în cadrul unei conferințe de presă despre posibilitatea ca Florinel Coman să revină sub comanda sa la Constanța, Gică Hagi nu a ezitat să răspundă.

”Lăsați... Vorbim de un jucător valoros al FCSB-ului, nici măcar nu au sens lucrurile acestea. Nu cred, e unul dintre cei mai buni jucători de la ei, chiar dacă trece printr-o perioadă mai puțin bună.

Să nu uitați că Florinel Coman a lipsit șase, șapte, opt luni. Înainte să se accidenteze era cel mai bun jucător al FCSB-ului, dacă nu greșesc eu.

Era golgheterul și cel mai bun jucător. După ce te accidentezi treci printr-o perioadă grea, cei de lângă el trebuie să aibă răbdare și să-l ajute să revină. Știu că au avut și o ofertă foarte mare, nu l-au dat.. bani foarte mulți. Coman a ajuns cel mai bun de la ei, așa știu eu, nu știu dacă greșesc cu ceva. Acum un an și ceva, până s-a accidentat era cel mai bun, nu-l mai oprea nimeni. Am jucat și noi cu ei, ce ne-a făcut atunci... Era în formă, ajunsese titular la echipa națională”, a declarat Gică Hagi.

Din lotul actual al Farului face parte și Dragoș Nedelcu, împrumutat de FCSB, până în vară, la echipa lui Gică Hagi.

Coman a jucat la echipa lui Gică Hagi până în 2017, când a fost vândut la FCSB pentru 3 milioane de euro. Extrema a evoluat în 47 de meciuri pentru Viitorul, a marcat șase goluri și a oferit opt pase decisive.

18 meciuri a strâns Florinel Coman la FCSB în acest sezon, reușind doar un gol și două pase decisive.

Modifică setările cookies