Liga 1

Gigi Becali a comentat vestea săptămânii din fotbalul românesc: ”Ăsta e mai ambițios decât Borcea”

Adrian Mititelu a anunțat că este dispus să vândă clubul FCU Craiova, la presiunea fanior, care îl vor plecat de la echipă.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 08 Decembrie 2021, 12:45
Data actualizarii: Miercuri 08 Decembrie 2021, 12:49

Totuși, Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, care îl cunoaște bine pe omul de afaceri oltean, nu crede că acesta va vinde echipa.

Cum a reacționat Becali, după ce Mititelu a anunțat că vinde echipa

„Îl cunosc bine pe Adrian Mititelu și știu cât de ambițios este. Vorbeam cu el la telefon ore întregi pe timpuri. Dacă el era acasă, în mod sigur Craiova lui nu era pe locul pe care este acum.

Ăsta e mai ambițios decât finul Borcea și nu cred eu că iese el cu una cu două din fotbal la cât de mult a tras și a pătimit din cauza acestui sport. Are el un plan.

Eu am spus de la început că dacă vrei să te bați cu Becali și cu CFR la titlu, păi, îți trebuie bani mulți de tot. Voi credeați că Mutu face minuni? Ce v-am spus eu la Palat încă de la început când ați întrebat de Mutu și Mititelu?

E presiune mare pe el, iar acolo unde este nu poate să gestioneze bine situația. Dar suporterii merită să le pui echipa în brațe și să îi vezi atunci cât de mult mai comentează, dacă tot au de comentat și de înjurat.

Păi, după ce le-a făcut din nou echipă, a luat-o de la zero, a ajuns în Liga 1, ce ar vrea ei să se întâmple? Voi credeți că o echipă de fotbal se ține pe foi de caiet? Totuși, nu cred că Mititelu va vinde echipa”, a spus Gigi Becali, pentru ProSport.

Familia Mititelu este deranjată de comportamentul suporterilor din Bănie, juniorul afirmând că s-a săturat să fie jignit de fiecare dată când iese pe stradă, după ce a investit 36 de milioane de euro în fotbalul românesc. 

„Nu știu suma, în momentul de față, dar vrem să scăpăm de acest blestem. În Craiova, lumea nu merită să se miște un pai pentru fotbal. Eu îl întrețin de câțiva ani de zile cu bani pe șeful de galerie, prin el al dat bani galeriei. Această galerie din 4 ani de zile trăiește numai din sponsorizările noastre. 

Asta e, mai avem de jucat atâtea etape. În Craiova, zici că am omorât pe cineva. În Craiova dacă câștigi campionatul, iar anul următor ești pe 5, te înjură de morți”, a spus Mititelu Jr, la Digi Sport.

Modifică setările cookies