Leo Strizu FCSB Gigi Becali mihai pintilii Superliga

Leo Strizu, principalul care nu face nimic. Gigi Becali a anunțat cine face echipa și cine se ocupă de antrenamente

Leo Strizu a debutat pe banca celor de la FCSB în funcția oficială de antrenor principal, însă Gigi Becali a anunțat că echipa de start, schimbările și antrenamentele sunt făcute de alte persoane.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 01 Decembrie 2022, 22:45
Data actualizarii: Joi 01 Decembrie 2022, 22:45

Deranjat de interviul de după meciul câștigat contra lui FC Botoșani (3-2), în care reporterii l-au întrebat pe Leo Strizu cum a gândit schimbările de la pauză, Gigi Becali a intervenit în direct la TV și practic a recunoscut că el este cel care stabilește echipa de start și schimbările.

Gigi Becali: "Nu știți cine face echipa? Pintilii face antrenamentele"

În ceea ce privește antrenamentele, Becali spune că Mihai Pintilii, în acte delegat, este cel care se ocupă. Practic, finanțatorul de la FCSB a recunoscut că Leo Strizu a fost numit antrenor principal doar pentru ca FCSB să bifeze regula de a avea un antrenor cu licență Pro pe bancă.

"Pentru ce îl mai întrebați pe Leo Strizu? Nu știți cine face echipa? (n.r - Dumneavoastră!) Și atunci ce mai vreți? Antrenamentele le face Pintilii. Lăsați-l în pace (n.r - pe Leo Strizu). Știți cine face acum. Ce mai întrebați? 

Voi, televiziunile, trebuie să cereți la LPF să vină Pintilii în locul lui Leo Strizu (n.r - la interviuri). MM a vorbit cu televiziunile și a zis să vină Pintilii în locul lui Leo Strizu. Ce să facem mai mult?", a spus Gigi Becali.

Ce a spus Leo Strizu după meciul cu FC Botoșani

Tehnicianul i-a felicitat pe jucătorii tineri, precum Octavian Popescu sau David Miculescu, a explicat schimbările făcute la pauză și a anunțat că fostul jucător al celor de la UTA Arad va deveni o variantă "foarte, foarte probabilă" pentru primul 11.

În discursul lui Strizu s-a strecurat o greșeală: l-a lăudat pe Miculescu pentru jocul făcut în prima repriză, deși atacantul a intrat pe teren abia în minutul 67.

"Putea fi mai mult, dar sunt bucuros pentru băieți, pentru mine, sunt foarte bucuros de modul în care am fost primit. Felicit băieții! Deocamdată, cred că cel mai important lucru pentru mine sunt două aspecte: acei tineri, cum ar fi Miculescu. Prima repriză a jucat foarte bine. Și Tavi Popescu! Apoi, a intrat Pantea. Eu sunt adeptul jucătorilor tineri în permanență. Cred că s-a văzut că am venit doar să câștigăm și poate la golul doi, dacă eram mai atenți, nu îl primeam. În rest, am pus pericol de fiecare dată. Pentru mine e îmbucurător că Miculescu se pregăște foarte bine, are o atitudine foarte bună și va fi o variantă foarte, foarte probabilă.

(n.r - explicația schimbărilor de la pauză) Am să vă dau foarte multe argumente pentru aceste schimbări. Crețu cu Pantea pentru că Pantea, anul ăsta, a fost component al lotului României pentru Campionatul European, deci trebuie să le dai și lor încredere. Miculescu se pregătește foarte bine, v-am spus. Omrani va juca pentru că stă următoarea etapă Compagno. Iar Edjouma pentru că trebuia să blocăm și aveam nevoie de travaliul lui.

După această pauză, mă așteptam să fie un joc mai închis, dar a fost foarte deschis. Noi ne-am propus să venim, să marcăm și să înscriem. Am luat două goluri, dar puteam să dăm vreo cinci!

(n.r - despre faptul că Pintilii s-a abținut cu greu să nu dea indicații) E normal. Pinti e colaborator, trăiește cum crede el. El trăiește mai mult decât toți. L-am stăpânit cu greu, dar voi vorbi la Școala de Antrenori să introducem un paragraf în care să încercăm să facem ceva asemănător... așa cum avem centura de siguranță pe avion, să o punem și pe bancă.

Cred că jocul lui Octavian Popescu va fi din ce în ce mai bun. Este meritul lui Pinti pentru că de la meciul cu Rapid i-a dat foarte multă încredere. Copilul s-a atașat, a ascultat și pune în practică tot ce a lucrat cu Pinti.

Va fi mult de muncă, mai mult psihic. Echipa va trebui să asculte foarte mult și să încercăm să facem un joc în care să mergem numai la victorii, indiferent că vor fi victorii categorice sau mai grele", a spus Leo Strizu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!