Liga 1

Reactia de ultima ora de la Astra dupa anutul ca Becali l-a luat pe Radunovic: "Gigi trebuie sa inteleaga asta"

FCSB e aproape de un acord cu Astra pentru Radunovic.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 29 Noiembrie 2020, 14:38
Data actualizarii: Luni 30 Noiembrie 2020, 00:57

17:30 Astra infirma un acord cu Becali pentru Radunovic. Dani Coman lasa de inteles ca patronul FCSB trebuie sa mai creasca oferta pentru a-l lua pe muntenegrean.

"Interesul de la FCSB pentru Risto este real. In ultimele doua zile nu s-a mai discutat nimic. Nu are rost sa spun eu acum pretul corect pentru Radunovic. Domnul Becali trebuie sa inteleaga faptul ca vorbim de un jucator de echipa nationala, unul foarte bun", a spus Dani Coman pentru Digisport.

16:25: Bogdan Andone, cel care l-a pregatit pe Radunovic la Astra, i-a facut un portret fundasului pentru care Gigi Becali este dispus sa plateasca 400.000 de euro. 

"In primul rand, e un baiat extraordinar. Are un caracter excelent, e un coleg de echipa bun. Foarte pozitiv in vestiar. Un tip corect. Fotbalistic, e tipul de jucator care aduce un plus pe faza ofensiva. Centreaza cu usurinta, uneori chiar finalizeaza cu sut actiunile sale. 

Iar din punct de vedere tactic, e disciplinat, te poti baza pe el. Are calitatea sa se impuna la FCSB, eu asa cred. Acum va depinde de modul in care va fi acceptat de colegi si daca se va impune in grup. 

Are calitatile necesare sa joace titular. Face parte si din echipa nationala. Este experimentat si cunoaste in detaliu campionatul nostru", a declarat Bogdan Andone, potrivit GSP.

Radunovic este in Romania de peste 3 ani, reusind sa inscrie 4 goluri in cele 88 de meciuri jucate in Liga 1. 


Fundasul stanga Risto Radunovic (28 de ani) este cotat la 1,1 milioane de euro si a ajuns la Astra in 2017, liber de contract.

Gigi Becali va oferi 400 de mii de euro, dupa ce initial patronul FCSB ar fi dorit sa plateasca doar 300.000 de euro, insa aceasta suma nu a convenit conducerii Astrei, conform GSP. 

Afacerea nu este inca 100% incheiata, din cauza faptului ca patronul Ioan Niculae se afla internat la spitalul de boli infectioase, dupa ce a fost testat pozitiv de coronavirus.

Mutarea ar urma sa fie inregistrata in prima zi a perioadei de mercato din luna ianuarie, mai exact pe data de 15. 

FCSB ii mai are pe flancul stang pe Pantiru, Soiledis si Briceag. Ultimul dintre ei a evoluat mai mult ca fundas central, iar grecul Soiledis a fost indisponibil dupa o perioada in care a fost accidentat. 

CITESTE SI
ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies