Liga 1

Premiera MONDIALA! Becali si anuntul care il va duce in toata presa din lume!! Ce are de gand sa faca la FCSB! "O sa fie record, nu a mai facut nimeni!"

Regula celor cinci schimbari i-a picat bine lui Gigi Becali si vrea sa intre in istorie.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Mai 2020, 20:38
Data actualizarii: Marti 19 Mai 2020, 23:11

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre situatia de la echipa si nu a uitat sa si glumeasca. Dupa ce s-a dat regula ca cinci schimbari sa fie posibile intr-un meci, dupa pauza mare provocata de pandemia de coronavirus, Becali vrea sa ramana in istorie.

"M-a bucurat chestia cu 5 schimbari. O sa fac patru schimbari la pauza sa raman in istorie. O sa fie record, nu a mai facut nimeni :)", a glumit Becali la Digi Sport, cu referire la faptul ca este acuzat ca se baga peste antrenor si face schimbarile.

Finantatorul a vorbit despre lotul echipei sale si chiar daca nu mai este atat de numeros, crede ca FCSB a avut de castigat in valoare.

"Lotul nostru s-a subtiat numeric, dar valoric... masoara-le gamba lui Man si Coman sa vezi. Sunt armasari, nu mai sunt manji. S-au imbarbatat. Eu iau niste masuri si economice si ca sa traiesc sportiv. Nu pot ignora economia, ca nu stiu ce vine.", a mai spus Becali.

Modifică setările cookies