Gică Popescu, furios! A numit fotbalistul pe care Edi Iordănescu îl ignoră

Gica Popescu edi iordanescu Mihai Aioani Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Februarie 2023, 17:55
Data actualizarii: Joi 16 Februarie 2023, 18:18

Farul Constanța e pe primul loc în Superliga, cu 52 de puncte după 25 de partide.

Mihai Aioani a avut evoluții sigure în prima parte a campionatului. Protejat de o defensivă de multe ori impenetrabilă, condusă de căpitanul Ionuț Larie, fostul goalkeepr de la Chindia Târgoviște a impresionat în mai multe partide cu miză. Aioani nu a fost însă la ultima acțiune a naționalei, când selecționerul Edward Iordănescu i-a convocat pe Ștefan Târnovanu (FCSB), Horațiu Moldovan (Rapid) și Mihai Popa (FC Voluntari). 

Aioani, preferatul lui Popescu

Gică Popescu, președintele liderului Farul, și-a exprimat dezamăgirea întrucât Aioani e ignorat de Edward Iordănescu, selecționer care i-a succedat în funcție lui Mirel Rădoi. 

Popescu susține că Aioani merită să fie convocat. 

”Ar trebui să vorbim despre jucători de la noi de la club şi aş fi considerat... este o chestiune de alegere a selecţionerului. El are o anumită percepţie despre anumiţi jucători, care nu este aceeaşi cu a noastră.

Dau un exemplu, eu am considerat că portarul nostru, care a luat cele mai puţine goluri în prima parte a sezonului, ar merita să fie cel puţin în primii trei convocaţi la naţională şi nu a fost.

Nu aş vrea să scot în evidenţă un jucător sau altul, de frică să nu îi fac rău”, a declarat Gică Popescu, potrivit Orange Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!