VIDEO EXCLUSIV Gică Popescu a luat măsuri înainte de Farul - Sepsi: "Sper că suporterii noștri au înțeles"

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Februarie 2023, 16:37
Data actualizarii: Marti 28 Februarie 2023, 16:36
Gică Popescu, președintele celor de la Farul Constanța, a prefațat partida cu Sepsi, care se joacă astăzi, de la ora 20:30, în runda cu numărul 28 din Liga 1.

Cu un avans de două puncte față de CFR Cluj, Farul are nevoie de o nouă victorie pentru a-și menine poziția de lider, iar conducerea constănțenilor a luat măsurile necesare pentru a evita posibile incidente în tribune.

Gică Popescu, înainte de Farul - Sepsi: "Sper că suporterii noștri au înțeles că meciul e pe teren, nu în tribune"

Gică Popescu a recunoscut că a purtat o discuție cu reprezentanții galeriei Farului și le-a cerut acestora să nu mai apeleze la scandări rasiste sau xenofobe, care pot duce la suspendarea meciului și pierderea jocului la masa verde. În această situație s-a aflat FC U Craiova, tot la un meci cu Sepsi, iar oltenii speră acum ca decizia Comisiei de Disciplină să fie întoarsă la Comisia de Recurs.

"Noi ne-am întâlnit săptămâna trecută și i-am rugat să lase deoparte tot felul de strigări rasiste pentru că ne pot face rău. Eu sper că au înțeles suporterii noștri că meciul e pe teren, nu în tribune. Pentru noi, meciul acesta reprezintă doar o nouă etapă de campionat, un meci pe care îl jucăm acasă și vrem să îl câștigăm. 

Fiecare meci este important, 3 puncte sunt la fiecare meci și dorim să ne păstrăm primul loc în fruntea clasamentului, să intrăm în play-off de pe locul 1. Întâlnim o echipă foarte bună, care are calitatea de a fi în play-off, dar întotdeauna am avut evoluții foarte bune acasă. Nu va fi ușor, dar eu cred că avem potențialul necesar ca să câștigăm", a spus Gică Popescu, la emisiunea Superfanii.

  • Farul este lider, cu 58 de puncte, în timp ce Sepsi ocupă locul șase, cu 41 de puncte.
  • Partidă va fi arbitrată de Adrian Cojocaru.
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!