Gică Popescu a folosit un singur cuvânt pentru a descrie golul lui Octavian Popescu

Gica Popescu FC U Craiova FCSB Octavian Popescu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 13 Noiembrie 2022, 23:14
Data actualizarii: Duminica 13 Noiembrie 2022, 23:13
FCSB a învins cu 2-0 FC U Craiova, în deplasare, iar vicecampioana României a urcat pe loc de play-off, cu 26 de puncte strânse în primele 16 etape.  
 
Bucureștenii au deschis scorul în minutul 4, prin Octavian Popescu, care a prins un șut excelent din afara careului și a beneficiat și de o ușoare deviere. FCSB a făcut 2-0 în minutul 26, când Joyskim Dawa a fost norocos, iar mingea respinsă de un adversar l-a lovit în piept și a intrat în poartă.

Gică Popescu a folosit un singur cuvânt pentru a descrie golul lui Octavian Popescu

Fostul internațional Gică Popescu a numit "nemaipomenit" golul lui Octavian Popescu și a lăudat FCSB în special pentru modul în care a gestionat repriza secundă.

"N-aș spune că a oferit prea puțin Craiova. A început meciul de la 1-0, FCSB marcând în debutul primei reprize prin golul nemaipomenit al lui Octavian Popescu. După care, Craiova a echilibrat, a avut o ocazie uriașă în minutul 21. Este situația ideală când începi meciul în deplasare și conduci cu 1-0 din debutul partidei.

Adversarul trebuie să alerge după egalare practic 90 de minute. FCSB, o echipă pragmatică, care în momentul în care a marcat, s-a poziționat foarte bine, a încercat să păstreze rezultatul. A intart la pauză cu 2-0 după golul lui Dawa. E jumătate golul fundașului Craiovei, care a încercat să degajeze și l-a lovit pe Dawa în piept.

FCSB a știut apoi să gestioneze foarte bine rezultatul, Craiova a alergat după marcarea unui gol, dar n-a reușit să marcheze, chiar dacă a încercat", a spus Gică Popescu, la Prima Sport.

  • Două goluri a marcat Octavian Popescu la FCSB în acest sezon. Ambele au fost marcate în ultimele două runde, cu Rapid (3-1) și FC U Craiova (2-0)
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!