FCSB Gabi Balint Ilie Dumitrescu Superliga tavi popescu Superliga

Ilie Dumitrescu și Gabi Balint, categorici cu privire la „torpila” lui Tavi Popescu. Ce au remarcat foștii internaționali români

Octavian Popescu a înscris un gol fantastic pentru FCSB, în confruntarea cu FCU Craiova (LIVE TEXT pe www.sport.ro).

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 13 Noiembrie 2022, 22:18
Data actualizarii: Duminica 13 Noiembrie 2022, 22:17

„Perla” lui Gigi Becali a prins un șut formidabil de la marginea careului, în urma unei respingeri. Tavi Popescu nu a stat mult pe gânduri și a punctat pe tabelă încă din minutul patru.

Ilie Dumitrescu și Gabi Balint au reacționat, la pauza meciului, despre golul reușit de Tavi Popescu, evidențiind că a fost superb.

„Unii marchează, ceilalți nu sunt în stare. Ambele echipe joacă ofensiv, atacurile își fac treaba. Golurile în apărare sunt în ambele părți. Destul de multe gafe”, a spus Gabi Balint la Digi Sport.

(n.r. Cum e golul lui Tavi Popescu?) „E superb”, a adăugat Balint. „Vine acolo pe respingere. Chiar dacă nu era deviat, a lovit-o foarte bine!”, a completat și Ilie Dumitrescu.

Cum a înscris Tavi Popescu

FCSB a beneficiat în minutul trei de o fază fixă în apropierea careului celor de la FCU Craiova. Darius Olaru și-a așezat mingea și a executat lovitura. 

Mingea a fost respinsă de defensiva formației din Bănie, care i-a picat perfect pe picior lui Octavian Popescu. „Perla” lui Gigi Becali nu a stat pe gânduri și a trimis o „torpilă” spre poarta lui Popa.

Huyghebaert a deviat puțin balonul, iar portarul lui FCU Craiova nu a mai putut să facă nimic la șutul fulgerător al lui Tavi Popescu, din debutul meciului.

FCSB s-a impus, astfel, după doar patru minute pe tabelă. Gruparea „roș-albastră” a început foarte bine confruntarea cu oltenii.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies