Gica Hagi Dragos Nedelcu farul FC Arges Superliga

GALERIE FOTO Gică Hagi, un car de nervi după eșecul cu FC Argeș. A intrat pe teren și s-a răstit la Dragoș Nedelcu

Farul a pierdut pe teren propriu contra lui FC Argeș, scor 0-1, iar echipa lui Gică Hagi tremură pentru ultimul loc de play-off.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Februarie 2022, 20:04
Data actualizarii: Luni 21 Februarie 2022, 20:09

Golul din lovitură liberă al lui Iasmin Latovlevici, din minutul 89, a decis rezultatul partidei, iar FC Argeș, ocupanta locului 7, s-a apropiat la doar un punct de Farul, cu trei runde înainte de încheierea sezonului regulat.

Gică Hagi, enervat de Dragoș Nedelcu

La finalul meciului, Gică Hagi a fost un car de nervi. Managerul tehnic al Farului a intrat pe teren și l-a certat pe Dragoș Nedelcu, cel care a făcut faultul din care a rezultat lovitura liberă în urma căreia FC Argeș a marcat.

Hagi s-a îndreptat către mai mulți fotbaliști ai echipei sale, a gesticulat nervos, iar în cele din urmă a plecat la vestiare.

Dragoș Nedelcu, fotbalist format la Academia Hagi, a fost împrumutat în această iarnă de Farul, de la FCSB, iar "Regele" își punea mari speranțe în internaționalul român, considerându-l cel mai bun mijlocaș al țării.

"Nede a stat bine, e închizător bun, are pasă bună, are construcție bună, stă bine în teren. E mijlocaș, niciodată fundaș! Eu nu-l bag fundaș nici dacă mă bați.

Manea e fundaș central, din punctul meu de vedere. Așa au crescut, eu îi cunosc bine. Nedelcu e mijlocaș central toată ziua și poate cel mai bun din România, se bate cu Tudor Băluță", declara Hagi, în urmă cu o săptămână.

Foto: Captură Digisport

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!