VIDEO Gică Hagi s-a dezlănțuit când a fost întrebat despre demiterile de antrenori din Superliga României 

Ionuț Stoica
Data publicarii: Miercuri 10 Aprilie 2024, 19:26
Data actualizarii: Miercuri 10 Aprilie 2024, 19:31

Ivaylo Petev a părăsit formația din Bănie, chiar înaintea derby-ului cu Farul Constanța.

Gică Hagi, managerul celor de la Farul Constanța, a comentat demiterea lui Ivaylo Petev de la Universitatea Craiova înaintea meciului cu "marinarii" și a pedalat pe subiectul lipsa de respect pentru antrenori în fotbalul românesc. 

Hagi consideră că în România s-a pierdut noțiunea de "profesor", iar antrenorii nu sunt apreciați sau respectați așa cum ar trebui să fie. Fostul mare jucător consideră că acest lucru contribuie la situația actuală a fotbalului românesc și că persistă o problemă generală, nu doar la un club sau altul.

  • Gică Hagi, Galatasaray / Foto - Getty Images

Hagi: "În România s-a pierdut noțiunea de profesor"

"În ultimii 10-15 ani, în România s-a pierdut noțiunea de profesor, de manager.

Nu există apreciere. Antrenorii și managerii au cel mai important rol din punct de vedere tehnic ca să producă ce gândesc cei cu bani. Și trebuie să fie competitivi, să fie foarte buni, să fie respectați, trebuie să responsabili.

Este un lucru fundamental, dar probabil că așa a ajuns fotbal la noi și mai puțin afară, chiar dacă și acolo se întâmplă anumite lucruri. La noi, antrenorii nu sunt deloc respectați, așa cum se întâmpla înainte.

Domn’ profesor, cum se spunea pe vremuri, nu mai există în România. Din păcate, este unul dintre motivele pentru care suntem unde suntem. Este impresia mea generală și nu mă refer la o situație sau un club”, a declarat Gică Hagi, la conferința de presă premergătoare meciului.

Universitatea Craiova ocupă locul 3 în play-off, iar se pare că Costel Gâlcă este principalul favorit să îi ia locul la echipă bulgarului.

Clasament Play-off

VIDEO | Gică Hagi, conferință de presă înainte de U Craiova - Farul (10.04.2024)

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!