VIDEO Eduard Radaslavescu și-a făcut planul la FCSB: "Trebuie să am cât mai multe minute"

Eduard Radaslavescu (18 ani) a fost cumpărat în această vară de FCSB, de la Farul, însă tânărul mijlocaș nu a fost niciodată titular la vicecampioana României.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Septembrie 2022, 08:35
Data actualizarii: Duminica 25 Septembrie 2022, 08:34

Radaslavescu a apărut în doar cinci meciuri la FCSB, iar până acum a strâns 162 de minute în tricoul echipei lui Nicolae Dică. Cel mai mult a fost folosit în partida cu FC Voluntari (1-1), din urmă cu două etape, 36 de minute.

Eduard Radaslavescu: "Trebuie să mă pregătesc și să îmi aștept șansa la FCSB"

După meciul România U19 - Lituania U19 (0-0), în care a fost titular, Eduard Radaslavescu a recunoscut că are nevoie de mai multe minute, însă spune că este gata să muncească tot mai mult la antrenamente și să își aștepte șansa.

"O schimbare importantă, am ajuns la cel mai mare club din România. Trebuie să muncesc în fiecare zi la antrenamente, să îmi doresc să fiu cel mai bun și cu siguranță va veni și șansa mea să joc cât mai multe minute.

E normal, orice jucător trebuie să aibă cât mai multe minute la vârsta mea, dar trebuie să mă pregătesc, să îmi aștept șansa, iar când intru să demonstrez că merit să fiu acolo.

Relația cu Nicolae Dică e foarte bună. Cu toți antrenorii am avut o relație foarte bună. E un antrenor tânăr, care știe fotbal și a jucat la un anumit nivel", a spus Eduard Radaslavescu.

Dumitru Dragomir: "Radaslavescu, un talent deosebit, dar nu poate fugi, e grăsuț"

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a asistat la meciul România U19 - Lituania U19, iar la final a vorbit și despre Eduard Radaslavescu.

"Vreau să văd toate echipele naționale de juniori, să vedem ce perspective avem în viitor. Avem câțiva jucători talentați și aici, numai că unii sunt grăsuți, alții n-au jocuri în picioare. Un fotbalist la 17-18 ani, dacă stă pe bancă și nu joacă, nu poate să crească în valoare, chiar dacă e foarte talentat. Trebuie să joace, și la B, și la C. 

La Steaua (n.r. - FCSB) nu pot să joace și n-au tonus muscular. Radaslavescu e un talent deosebit, dar nu poate fugi, e grăsuț. Sunt câteva lucruri care trebuie puse la punct. Dar 3-4 jucători sunt foarte talentați, ambii fundași laterali (n.r. - Maftei, Borza), bunicel și Bordușanu. 

Nu batem pe nimeni la nicio națională de juniori, avem numai viteza I și a II-a, jumătate din ei nu știu să preia, trei sferturi nu știu să facă marcaj, iar relațiile cu mingea sunt foarte proaste, așa că vom avea un viitor luminos...", a spus Dumitru Dragomir, la finalul meciului România U19 - Lituania U19, scor 0-0.

Modifică setările cookies