Gică Hagi, iritat de zvonurile privind transferul lui Enes Sali: "Ridicol! Valoarea lui e mult mai mare"

Gica Hagi Besiktas Enes Sali farul Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 11 Februarie 2022, 17:50
Data actualizarii: Vineri 11 Februarie 2022, 17:51

În presă a apărut recent informația potrivit căreia Enes Sali ar fi dorit de formația turcă Beșiktaș.

Antrenorul formaţiei Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a dezminţit un transfer al lui Enes Sali, precizând că informaţia despre plecarea acestuia la Beşiktaş Istanbul este falsă şi menţionând că “am ajuns să ne ducem în ridicol”.

Gică Hagi, despre interesul lui Beșiktaș pentru Enes Sali: "E total fals, inclusiv suma"

Hagi a fost întrebat, vineri, într-o conferinţă de presă, dacă este adevărată oferta primită de la Beşiktaş Istanbul pentru Enes Sali.

“E total fals, inclusiv suma. E ridicol. Am ajuns să ne ducem în ridicol. Din păcate, chiar aici am ajuns, nu că 'mamă, Sali, ce jucător mare', dar nici...Lucruri inventate, scoase, mă mir şi eu, care cred că sunt prima persoană care ştie cel mai bine. Lucruri scoase doar de dragul de a apărea”, a precizat Hagi.

El a mai afirmat că valoarea lui Sali este mai mare decât suma vehiculată pentru eventualul transfer, 500.000 de euro.

“La Sali dacă îl vrea cineva să vină să discute directe, dar nu pe acea sumă. Sali e cu noi, sperăm să fie cu noi cât mai mult. Practic, o ştire total falsă, care nu are nicio legătură, nu ştiu ce s-a urmărit cu ea, ce se urmăreşte. Rămân câteodată mască la ce văd şi ce citesc.

Dar asta e, mergem înainte, face parte din jocul ăsta al fotbalului, dar totuşi vorbim de un copil, poate părinţii citesc. Cred că valoarea lui Sali e mult mai mare faţă de ce s-a scris şi faţă de clubul care l-a dorit care e club bogat, în Turcia. Iar în Turcia, din ce ştiu eu, cluburile sunt mult mai bogate”, a mai declarat Hagi.

News.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!