Gică Hagi, furtunos după ce Mazilu a jucat doar 50 de minute la Vitesse: ”Vina mea care e?”

Gica Hagi Adrian Mazilu Vitesse Superliga Gică Hagi
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 12 Martie 2024, 17:54
Data actualizarii: Marti 12 Martie 2024, 17:54

Farul Constanța l-a vândut în iarnă pe Adrian Mazilu la Brighton & Hove Albion pentru trei milioane de euro.

Englezii l-au trimis însă sub formă de împrumut la Vitesse, club din primul eșalon al Olandei care se află pe penultima poziție din clasament cu doar 16 puncte consemnate după 25 de etape.

Gică Hagi, furtunos după ce Mazilu a jucat doar 50 de minute la Vitesse: ”Vina mea care e?”

  • Puștiul de 18 ani Adrian Mazilu și-a trecut în cont la olandezi doar două prezențe puerile în echipamentul lui Vitesse și a strâns până în clipa de față doar 49 de minute

Într-o intervenție la televiziunea DigiSport, Gică Hagi, antrenorul Farului Constanța, a vorbit, printre altele, și despre Adrian Mazilu, despre care a precizat că nu există răspuns pentru puținele minute înregistrate de fotbalist în Olanda.

”Ce vină am eu când Mazilu ajunge la ultima clasată și nu joacă? Pentru că nu-l bagă antrenorul? Scuzați-mă, nu există răspuns. Un jucător care a demonstrat și a jucat la o echipă care a ieșit campioană și a ieșit în play-off cel mai bun jucător tânăr și apoi nu mai joacă în Olanda! 

La mine jucătorul decide în teren. Noi jucăm fotbal bun!”, a spus Gică Hagi.

Adrian Mazilu a înregistrat un sezon consistent la Farul Constanța înainte să facă pasul în străinătate. Stagiunea trecută și-a adăugat în CV primul trofeu, Superliga României, după ce Farul Constanța a încheiat stagiunea pe primul loc.

La ”marinari”, fotbalistul a însemnat 46 de prezențe în toate competițiile și a reușit să puncteze de nouă ori pe tabela de marcaj. Pe deasupra, Adrian Mazilu și-a adăugat în cont și patru assist-uri, în peste 2500 de minute petrecute la Farul Constanța.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!