Gică Hagi a pierdut unul dintre jucătorii de bază din sezonul trecut! Mesajul transmis de fotbalist

Gica Hagi Farul Constanta Fiorentina louis munteanu Superliga Gică Hagi
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Joi 29 Iunie 2023, 09:28
Data actualizarii: Joi 29 Iunie 2023, 09:31

Farul Constanța, nevoită să se despartă de unul dintre cei mai talentați tineri jucători din echipă.

Din articol

Louis Munteanu (20 de ani) a revenit la gruparea italiană AC Fiorentina, după ce împrumutul său la Farul, până la finalul sezonului 2022-2023, a expirat.

Gică Hagi spera să-l poată păstra încă un sezon pe tânărul atacant central, însă evoluțiile bune ale acestuia în tricoul campioanei i-au convins pe cei de la Fiorentina sa-l cheme înapoi.

„Mulțumesc Constanța, mulțumesc întregului staff, mulțumesc tuturor jucătorilor pentru tot ce am făcut împreună, nimeni nu a crezut în noi și am reușit ceva istoric împreună.

Am reușit împreună să-mi îndeplinesc unul dintre visele mele la echipa care m-a crescut de mic copil! O să fiu mereu alături de voi!”, a scris Louis Munteanu pe rețelele de socializare.

Joe Barone, manager general al Fiorentinei, anunțase încă de la începutul lunii iunie că sunt șanse foarte mari ca Louis Munteanu să revină „acasă”.

„Trebuie să vedem ce jucători avem la dispoziție și cum ne putem îmbunătăți lotul. Am crescut la nivelul golurilor marcate. În atac, avem câțiva jucători împrumutați care au crescut, precum Munteanu, care a câștigat titlul în România și este la naționala de seniori. Munteanu este un exemplu de jucător interesant pe care îl avem sub contract”, a spus Barone - mai multe detalii AICI.

Despre Louis Munteanu

Născut la 16 iunie 2002, la Vaslui, Louis Munteanu este un produs al Academiei Gheorghe Hagi. El a debutat în Liga I în tricoul echipei FC Viitorul la 17 ani (27 octombrie 2019), într-o partidă cu Dinamo.

Atacantul este dublu campion de juniori U19 al României şi dublu câştigător al Cupei Italiei Primavera cu Fiorentina, pentru care a marcat 13 goluri în 40 de partide.

De asemenea, el evoluat până acum la toate echipele naţionale ale României, U16, U17, U18, U19, U20 şi U21.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!