Gica Craioveanu, ofertat in direct pentru postul de antrenor la Craiova! Fostul jucator din Banie a dat raspunsul pe loc

Gica Craioveanu Craiova Liga 1 Superliga Gica Craiovean, ofertat in direct pentru postul de antrenor la Craiova! Fostul jucator din Banie a dat raspunsul pe loc
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 Februarie 2021, 08:52
Data actualizarii: Marti 02 Februarie 2021, 09:32

Universitatea Craiova l-a demis pe Corneliu Papura dupa o serie  de meciuri consecutive incheiate la egalitate. 

In presa au fost scrise mai multe nume pentru banca oltenilor, printre care si cel al lui Cosmin Contra, dar Mihai Rotaru a dezvaluit ca exista probabilitatea ca urmatorul antrenor al oltenilor sa fie cineva strain, care nu a mai lucrat in Romania.

Gica Craioveanu a declarat ca echipa din Banie negociaza cu mai multi antrenori, inclusiv nume din Spania. Cand a fost intrebat daca chiar el ar putea sa antreneze vicecampioana Romaniei, Craioveanu a dat raspunsul pe loc. 

"Sunt prea dracos, sunt prea oltean. Poate, Doamne fereste, fac vreo prostie si e echipa mea de suflet. Orice e posibil, chiar si un antrenor din Spania, suntem la negocieri cu mai multi. Dar Ilie, tu de ce nu te apuci din nou sa fii antrenor? Cu numele pe care il are, ar putea antrena oriunde. Aaaaaa, adica daca ai veni in Banie, ai sta o ora antrenor, ca Lacatus, nu?", a spus Gica Craioveanu razand pentru DigiSport. 

Corneliu Papura a fost demis pe 30 ianuarie, in urma egalului din campionat cu FC Arges, scor 1-1. El a preluat echipa dupa demisia lui Bergodi pe 20 noiembrie. In cele 11 meciuri pe banca oltenilor, Papura a strans 3 victorii si 7 egaluri consecutive.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!